Bio Mandlová mouka 200g
Popis
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu
Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle
byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Ecoato. Mandle jsou
nejen dobré, ale i zdravé. Jsou vynikajícím zdrojem některých vitaminů a
minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Mandlovou
mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme
z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
Obsah: 200 g
Země původu: Španělsko
Výživové údaje na 100 g:
Energetická
hodnota 2589 kJ/ 621 kcal
Tuk 55
g
z toho nasycené mastné kyseliny 5
g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 3 g
Bílkoviny 22 g
Sůl 0,22
g
Lékařská poradna
Objednávky a informace
Dle současné legislativy EU u bylinek a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin - byť se ony bylinky používají stovky let a pomohly miliónům lidí. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.