BIO Kokosový cukr
94 Kč
Bez lepku
Bez laktózy
Vegan
Bio produkt
Bez cukru
Vege
Popis & Parametry
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá.
Kokosový cukr je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index (35) ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.
Přídatné látky
Průměrné nutriční hodnoty ve 100 g: 319 kcal/1336 kJ
- proteiny 1,80 g,
- tuky 3,40 g,
- sacharidy 92,00 g,
- vláknina 4,50 g.
Jak používat
Ideální do kávy, smoothie, koktejlů, apod. Sladivost je stejná jako u klasického bílého cukru.
Balení
250 g nebo 1000 g (sypký prášek)
Upozornění
Kokosový cukr není rafinovaný. Země původu Indonésie.
Náš tip
V naší nabídce naleznete také další přírodní sladidla.