loading

Slánka - černá sůl Kala namak 150g

Značka: Cereus | Kód: z6365
Cereus Slánka - černá sůl Kala namak 150g
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} ušetříte {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} {{ vivalang.currencySlashPiece }}
{{ product.price }}
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 29 Kč. Blesková doba dodání
    ×

    Nejlevnější dopravné
    Dopravné už není překážkou! U nás je totiž dopravné již od 29 Kč.

    způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu nebo do výdejního automatu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

  • Lhůta na vrácení 1 rok
    × Lhůta na vrácení 1 rok

    1 rok na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 1 roku od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Popis:

Vulkanická sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách, s
vysokým obsahem síry a dalších minerálů. Díky nižšímu obsahu sodíku je vhodná
při vysokém tlaku či obecně pro ty, kteří chtějí omezit solení. Použití: Je
vhodná na vaření běžných jídel, využívá se pro přípravu indických a kořeněných
pokrmů. Pikantní chuť ocení vegani při přípravě "vajíčkové" pomazánky s tofu a
kořením kurkuma. V kombinaci s orientálním kořením ji lze použít při přípravě
ovocných či zeleninových čatní nebo zeleninových směsí sabdží. Je výborná na
dochucení omáček či zeleninových polévek. Bez chemických příměsí, nepřidáván
jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.


Složení: černá sůl v ryze panenské
podobě
Obsah: 150 g
Země původu:
Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje

Produkt je také v sekcích

Sůl - Zdravá výživa - Ochucovadla
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Poraďte se!

Prohlíželi jste tyto produkty

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK