Zdravá výživa > Bezlepkové potraviny > Novalim > Bezlepkové těstoviny PROCEL tarhoňa 250g
  Novalim

Bezlepkové těstoviny PROCEL tarhoňa 250g


Kód výrobku:
z44300
Dodání:
pozítří u vás


Poradit se s lékařemporadit s lékařem

Cena: 67 Kč

Doprava ZDARMA s platbou odloženou třeba až na leden.

bez lepku
Popis
Firma Novalim se specializuje především na dietní bezlepkové potraviny.
Těstoviny jsou vyrobeny na bázi kukuřičného škrobu s obsahem vaječného bílku. Čistota výroby a
produkce se projevuje na kvalitě výrobků. Chuťově nejsou rozpoznatelné od
standartních výrobků,

Složení: kukkukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, emulgátor E471, přírodní barvivo E100
(Gluten <20mg/kg) 
Obsah:
250g
Země původu: Slovensko


Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota
1544 kJ/369,2 kcal
Tuky 0,8g
 z toho nasycené mastné kyseliny
0,01g
Sacharidy 88,4g
 z toho cukry 0,1g
Vláknina 1g
Bílkoviny
2,1g
Sodík 37 mg
Produkt je zařazen také v sekcích:
Další produkty značky Novalim
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Black Friday je tady a s ním slevy až -50 %. Udělejte radost sobě nebo potěště své blízké a darujte jim kousek zdraví. Akce platí od 20.11.2017 do 26.11.2017.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK