Kešu jádra
Popis
Kešu ořechy dodávají organismu řadu vitamínů (A, B či E), minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Představují také významný přírodní zdroj hořčíku.
Kešu ořechy mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů.
Složení
100 % kešu ořechy
Balení
500 g nebo 1000 g
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Náš tip
V naší nabídce naleznete také další ořechy.
Lékařská poradna
Objednávky a informace
Dle současné legislativy EU u bylinek a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin - byť se ony bylinky používají stovky let a pomohly miliónům lidí. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.
Složení
Ledvinovník západní (Kešu, Anacardium occidentale)