Čubrica koření
Produkt není k dispozici
Vyberte si prosím jiné produkty Salvia Paradise
Děkujeme za pochopení
Vege
Vegan
Bez lepku
Bez laktózy
Bez cukru
Popis & Parametry
Čubrica koření z balkánské kuchyně té nejvyšší kvality.
Čubrica je kořenicí přípravek té nejvyšší kvality. Nejčastěji se lze s touto chutí setkat v receptech pocházejících z balkánské kuchyně. Jedná se o příjemně aromatické koření, které doladí každý pokrm, do kterého jej přidáte. Celá směs má příjemnou chuť a vůni charakteristickou po libečku, celeru i saturejce.
Použití:
Čubrica se výborně hodí k masitým i zeleninovým pokrmům. Doporučujeme přidávat do domácích sekaných, zapékané zeleniny, ale i k dochucení luštěnin – zvláště fazolových pokrmů či hustých polévek. Čubrica je vhodná pro grilování.
Bulharská musaka – na čtyři porce potřebujeme:
1 kg brambor (lze použít lilek),
0,5 kg mletého masa,
1 ks cibule,
2 šálky mléka,
4 ks vajec,
0,5 hrnku oleje,
2 lžíce mleté papriky,
½ polévkové lžíce směsi čubrica,
1 lžičku drceného černého pepře,
sůl dle chuti.
Postup: Suroviny si očistíme a nakrájíme. Na části oleje osmažíme dozlatova cibuli, poté přidáme mleté maso, pepř, čubricu, papriku, trošku soli a restujeme do zhnědnutí. Poté sundáme z ohně a smícháme s bramborami, dosolíme, přidáme zbytek oleje a pečeme v troubě při 220 °C 45 min. Mezitím si smícháme vajíčko s mlékem, které na směs nalijeme 10 min. před koncem pečení. Pečeme dozlatova.
Sůl (30 %), saturejka, libeček, celer, pískavice řecké seno. Obsahuje celer.
Upozornění
Není určeno dětem do 3 let. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí.
Skladujte v temnu a suchu.
Složení
- Fyzická výkonnost
- Relaxace
- Normální trávení
- Vylučování vody z organizmu
- Normální činnost cévní soustavy
- Těžké nohy
- Normální trávení
- Diuréza