Bílá čokoláda pecičky LOW CARB 500 g
Značka: AllnatureKód: z68087
Pokud vás honí vás mlsná a zároveň si hlídáte jídelníček, sáhněte po vysoce kvalitní low carb čokoládě, která vás potěší příjemnou máslovou sladkou...Popis a parametry
Produkt není k dispozici
Vyberte si prosím jiné produkty ze sekce Čokoláda
Děkujeme za pochopení
Popis & Parametry
Pokud vás honí vás mlsná a zároveň si hlídáte jídelníček, sáhněte po vysoce kvalitní low carb čokoládě, která vás potěší příjemnou máslovou sladkou chutí. Vzhledem ke své malé velikosti a tvaru je také vhodná na každé pečení i při cukrářské výrobě.
Složení
Sladidlo (maltitol), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (19 %), inulin, emulgátor (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1920 kJ/464 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 32 g 19 g |
Sacharidy - z toho cukry | 57 g 7,4 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0,2 g |
Balení
500 g
Upozornění
Alergeny: Mléko. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Náš tip
V naší nabídce naleznete také další čokolády.
Dle současné legislativy EU u bylinek a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin - byť se ony bylinky používají stovky let a pomohly miliónům lidí. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.
Složení
Náhražky cukru,tj. intenzivní sladidla: xylitol, sorbitol, mannitol, maltitol, laktitol, isomalt, erythyritol, sukralóza, a polydextróza; D-tagatóza a isomaltulóza
- D-tagatóza a isomaltulóza
- Konzumace potravin/nápojů obsahujících náhražku cukru místo cukru vede k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po jejich konzumaci v porovnání s potravinami/ nápoji obsahujícími cukr. V případě D-tagatózy a isomaltulózy se uvede „jiných cukrů“. V případě D-tagatózy a isomaltulózy se uvede „jiných cukrů“.
- Konzumace potravin/nápojů obsahujících náhražky cukru místo cukru přispívá k zachování mineralizace zubů (*) V případě D-tagatózy a isomaltulózy se uvede „jiných cukrů“ (**) V případě D-tagatózy a isomaltulózy se uvede „jiných cukrů“
Kakao
Inulin
Lecitin
Vanilka (Vanilla planifolia)