loading

Yacon Naturalis 100 g

Značka: Naturalis | Kód: z43370
Naturalis Yacon Naturalis 100 g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

VIVANTIS a.s. certifikát BIO

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

{{ vivalang.productIsNotAvailableWatch }}
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} {{ vivalang.youSave }} {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} / {{ vivalang.currencySlashPiece }}
{{ product.price }}
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 29 Kč. Blesková doba dodání
    ×

    Nejlevnější dopravné
    Dopravné už není překážkou! U nás je totiž dopravné již od 29 Kč.

    7 způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu nebo do výdejního automatu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

    Více informací
  • Lhůta na vrácení 6 měsíců
    × Lhůta na vrácení 6 měsíců

    6 měsíců na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 6 měsíců od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Popis:

Yacon Naturalis je 100% přírodní produkt, který neobsahuje žádné přidané látky.

Jihoamerické Andy jsou domovem slunečnici příbuzné rostliny Yacon, která byla původním obyvatelstvem tisíce let kultivována a konzumována. Yacon vytváří podlouhlé sladce chutnající hlízy, které jsou tvořené převážně vodou a fruktooligosacharidy. Kořenové hlízy yaconu jsou ceněny pro vysokou koncentraci inulinu - polysacharidu, v jehož případě nedochází ke štěpení na jednoduché cukry v tenkém střevě. Prakticky nezměněn prochází trávicím traktem do střeva tlustého, kde vytváří vhodné životní podmínky pro růst přátelských bakterií.

Díky unikátnímu složení nezvyšuje konzumace yaconu hladinu glukózy v krvi. Je tedy vhodným doplňkem stravy diabetiků. Navíc fruktooligosacharidy kumulované v kořenových hlízách yaconu vykazují nízkou energetickou hodnotu.

Značná část kvalitní peruánské produkce yaconu je zpracována sušením. Šetrný proces dehydratace zaručuje maximální množství uchovaných živin.

Složení:

Yacon (Smallanthus sonchifolius, 100% kořen v prášku)

Dávkování:

Dospělí užívají 1-2 zarovnané čajové lžičky (1,5-3 g) 1-2x denně. Děti od 3 let užívají 1 zarovnanou čajovou lžičku (1,5 g) 1x denně. Rozmíchejte ve vodě, mléce, ovocném koktejlu či jogurtu a následně zkonzumujte. Lze také přidat do cereálií, ovesných, krupicových či rýžových kaší.

Balení:

100 g - dávka na 1-2 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen dětem do 3 let. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 30 °C. Uchovejte mimo dosah dětí. Produkt neobsahuje lepek. Bez pojidel, konzervantů a přísad. Země původu Peru.

Další sdělení:

V naší nabídce naleznete také další přípravky s yaconem a další produkty na slinivku.

Produkt je také v sekcích

Probiotika/prebiotika - Problematiky

Informace o značce Naturalis

Doplňky stravy Naturalis patří mezi nejkvalitnější produkty na českém i zahraničním trhu. Všechny produkty mají řadu certifikátů jakosti mezi něž patří USDA, RAW, BIO, Kosher či Vegan. Všechny tyto informace svědčí o prvotřídní kvalitě, původu, zpracování, balení i distribuci produktů.

KONTAKT: Gloobe corp. s.r.o., Zelená 487, 252 62 Horoměřice.

Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků

Dle současné legislativy EU u bylinek a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin - byť se ony bylinky používají stovky let a pomohly miliónům lidí. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

NAHORU