Velikonoční beránek

150 g špaldové celozrnné mouky
300 g hladké špaldové mouky
70 g xylitolu
1 kypřicí prášek
2 pl mletého lněného semínka
2 pl citronové šťávy
80 ml agáve sirupu
70 ml oleje
100 g rostlinného jogurtu
350 ml mandlového mléka

 

V jedné míse smícháme všechny suché ingredience, které můžeme přesít, aby v těstě nebyly hrudky od mouky či xylitolu. V druhé misce smícháme všechny mokré. Mokré pak vmícháme do suchých a nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Pečeme cca 50 minut na 180 °C. Po upečení opatrně vyklopíme a před krájením necháme vychladnout na mřížce.

Dobrou chuť.

Maruška Veg.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace