Veganské perníčky
150 g hladké mouky
1 pl kukuřičného škrobu
50 g moučkového cukru
½ čl jedlé sody
½ čl kypřícího prášku
1 pl kakaa
2 čl perníkového koření
1 pl silken tofu
100 g rostlinného margarínu
1 pl agáve sirupu
+hořká čokoláda, loupané mandle
Postup:
Všechny sypké suroviny si prosejeme přes síto. Přidáme tofu, změklý margarín a agáve sirup. Vypracujeme těsto, které bude držet hezky u sebe a dáme ho do lednice alespoň na 2 h. Poté rozválíme placku cca 4 mm silnou, dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C cca 10-12 minut. Po vytažení můžeme ozdobit rozpuštěnou čokoládou a mandlemi.
Dobrou chuť!
Maruška Veg.
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty