loading

Bio Šťáva granátové jablko 100% bez cukru 250ml, min.trv. 13.9.2018

Značka: Yan | Kód: z52026
Yan Bio Šťáva granátové jablko 100% bez cukru 250ml, min.trv. 13.9.2018
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Vegan
× Štítek Vegan garantuje složení pouze rostlinného původu.

Všechny veganské produkty

Bez laktózy
× Výrobek neobsahuje mléčný cukr laktózu.

Všechny produkty Bez laktózy

Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Šťáva z granátového jablka nás přitahuje bohatým vínovým zbarvením a
příjemnou osvěžující chutí a je velmi užitečná. Jeden šálek granátových jablek
obsahuje asi 40% naší denní dávky vitamínu C, kromě toho ovoce je bohaté na
draslík, vitaminy A a E a obsahuje kyselinu listovou. Šťáva z granátového jablka
je nejen zdrojem vitamínů, ale také má antibakteriální, antivirové a
protizánětlivé vlastnosti.


Obsahuje: vitamíny A, B, C, E, PP; minerály Folacin, železo, vápník, hořčík,
fosfor, draslík, selen. Granátové jablko je považováno
za mutlivitamínové ovoce, s obsahem, které obsahuje množství živin.
Například, kromě vitaminů a minerálních látek, obsahuje 15 aminokyselin
nezbytných pro lidský organismus. Šťáva YAN BIO je vyrobena z ekologicky
pěstovaných arménských granátových jablek. YAN BIO šťáva z granátového jablka
vyrobená ze šťavnatého ovoce arménského původu lisovaného za studena, bez
přidání cukru a použití nízké teploty pasterizace. Přítomnost malého množství
kůry z ovoce ve šťávě zdůrazňuje svou vynikající chuť.


Složení: 100% šťáva z divokého bio granátového jablka
lisovaná za studena.
Obsah: 250 ml
Země
původu
: Arménie





Výživové údaje na 100g:
Energie 272kJ / 65kcal
Tuky
0g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 16g
 z toho
cukry 13g
Bílkoviny 0,25g
Sůl <0,02 g

Šťáva z granátového jablka nás přitahuje bohatým vínovým zbarvením a
příjemnou osvěžující chutí a je velmi užitečná. Jeden šálek granátových jablek
obsahuje asi 40% naší denní dávky vitamínu C, kromě toho ovoce je bohaté na
draslík, vitaminy A a E a obsahuje kyselinu listovou. Šťáva z granátového jablka
je nejen zdrojem vitamínů, ale také má antibakteriální, antivirové a
protizánětlivé vlastnosti.


Obsahuje: vitamíny A, B, C, E, PP; minerály Folacin, železo, vápník, hořčík,
fosfor, draslík, selen. Granátové jablko je považováno
za mutlivitamínové ovoce, s obsahem, které obsahuje množství živin.
Například, kromě vitaminů a minerálních látek, obsahuje 15 aminokyselin
nezbytných pro lidský organismus. Šťáva YAN BIO je vyrobena z ekologicky
pěstovaných arménských granátových jablek. YAN BIO šťáva z granátového jablka
vyrobená ze šťavnatého ovoce arménského původu lisovaného za studena, bez
přidání cukru a použití nízké teploty pasterizace. Přítomnost malého množství
kůry z ovoce ve šťávě zdůrazňuje svou vynikající chuť.


Složení: 100% šťáva z divokého bio granátového jablka
lisovaná za studena.
Obsah: 250 ml
Země
původu
: Arménie






Výživové údaje na 100g:
Energie 272kJ / 65kcal
Tuky
0g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 16g
 z toho
cukry 13g
Bílkoviny 0,25g
Sůl <0,02 g

Produkt je také v sekcích

Šťávy - Zdravá výživa - Nápoje
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků

Další produkty od značky Yan

NAHORU