Špaldové kernotto na cuketovém základě


  • 200 g špaldových krup
  • 2 rajčata
  • 1 červená paprika
  • 200 g cukety
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • majoránka
  • himalájská sůl
  • slunečnicové semínko
  • kokosový olej
  • petrželová nať

Na kokosovém oleji zpěníme cibulku, přidáme kroupy a podusíme s troškou vody. Přikryjeme pokličkou a hlídáme, aby se voda nevyvařila. Jakmile kroupy změknou, přidáme na kousky pokrájená rajčata, cuketu, prolisovaný česnek, majoránku, dusíme. Jakmile se chutě prolnou a vše je hotové a měkké, posypeme petrželovou natí a semínky. Servírujeme.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace