Skořicové muffiny
Budeme potřebovat
Na 12 ks:
Sypké ingredience:
- 200 g polohrubé mouky
- 25 g mletého lněného semínka
- 1 ks kypřícího prášku
- 1 čl skořice
Tekuté ingredience:
- 150 g jablečné přesnídávky
- 50 g kokosového oleje
- 40 ml agáve sirupu
- 250 ml rýžového mléka
Na drobenku:
- 4 pl polohrubé mouky
- 2 pl kokosového oleje
- 2 pl agáve sirupu
- ½ pl skořice
- 50 g vlašských ořechů
Postup
Nejdříve si připravíme drobenku. Smícháme mouku, olej, sirup a skořici. Promícháme a nakonec vmícháme nalámané ořechy. Rozpálíme si troubu na 180 °C. Ve velké míse si smícháme sypké ingredience a v menší ty tekuté. Smícháme je dohromady, těstem naplníme košíčky na muffiny. Posypeme drobenkou a pečeme na 180 °C cca 25 minut.