loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Natural Medicaments Ženšen + vitamín E 60 kapslí

11.09.2017

Cordycepsu a Ženšenu, vděčím za to, že mi dodává energii chuť do života a sílu se poprat s rakovinou. S Cordycepsem se cítím psychicky a fyzicky jako v letech před nemocí.

03.08.2017

PM Chlamydil Extra jsem zakoupila po prečtení recenzí. Půl roku jsem se potýkala s nemocí, kašel, nález na průduškách, rýma, následně antibiotika a celkově jsem se již cítila slabá. Tři týdny jsem se z nachlazení léčila-po kontrole sputa u obvodního lékaře mi sdělili, že se mi na průduškách nachází bacily, následovala antibiotika, pak jestli jsem byla tyden -v úvozovkách- zdravá a opět nález na průduškách ... A nyní to nejdůležitější: začala jsem brát Chlamydil extra 2x2 tablety a jako když utne. Spolupracovníci kolem mě chodili nachlazení a já nic. Podle mého je to to jediné co mi pomohlo (musím to zaťukat). K tomu jsem na energii brala ženšen. Myslím, že mi energii dodal.

15.06.2017

Díky přípravku Ženšen + vitamín E se cítím mnohem lépe. Zdá se, že to opravdu funguje jako celkový harmonizátor (přesně dle doporučení).

19.04.2017

Produkty Ženšen + vitamín E, Fytominerál a Premium Echinacea jsem zakoupila na základě poradny na www.celostnimedicina.cz poté, co mi byla diagnostikována borelioza. Začala jsem s užíváním asi tři týdny od nakažení. Později se ukázalo, že kromě boreliozy jsem se nakazila také tularémií. Výše uvedené doplňky užívám dosud, po dvou tabletách denně a fytominerál nyní druhé balení a necelé tři měsíce od nakažení jsem naprosto bez příznaků a cítím se dobře. Jsem přesvědčená, že mi tyto doplňky významně pomohly s rekonvalescencí, která je jinak u obou chorob dlouhá a často komplikovaná.

19.04.2017

Při užívání výrobku Ženšen + vitamín E se cítím vitálnější, zregenerovaná a fyzicky zdatnější.

18.11.2016

Syn má boreliózu, užívá přípravky Fytominerál a Ženšen + vitamín E a cítí se dobře. Nemá žádné příznaky, tak doufám, že produkty fungují.

24.10.2016

Ženšen + vitamín E mi pomáhá proti únavě, cítím se lépe.

21.10.2016

Joalis Spirobor jsem užívala poté, co mi byla diagnostikovaná borelióza. Doplnila jsem ho Premium Echinaceou a také Ženšenem, který mi dodával hodně energie. Pozdější krevní testy vyšly absolutně bez problému.

19.10.2016

Ženšen + vitamín E - využíváno pouze 1 balení, hodnotím pozitivně, zlepšil jarní únavu. K lepšímu vyhodnocení bych musela brát déle.

19.10.2016

S produkty jsem velmi spokojená. Aloe Vera jsem objednávala u Vás již podruhé. Aloe na mě působí dobře, mám lepší imunitu. Ženšen jsem užila jen jedno balení. Během užívání jsem cítila, že jsem více aktivní. Určitě si Aloe Vera znovu objednám.

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK