Principy ochrany soukromí na Prozdravi.cz

Prozdravi.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | +420 468 006 311
Menu

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Compek Medical Services Tonometr Boso Medicus f

2017-06-23 06:51:57

S tonometrem jsem velmi spokojená, vzhledem ke svému věku mám již čtvrtý a jednoznačně vede v přesnosti. Určitě bych ho doporučila vašim případným novým zákazníkům.

2016-08-29 10:37:47

S produktem Tonometr Boso Medicus f jsme naprosto spokojeni, můžeme doporučit.

2016-08-22 10:01:53

Tonometr Boso jsem kupoval pro maminku, po zhlédnutí recenze, mám pocit, že z "Černých ovcí". Maminka je velmi spokojená, zatím nepoužila dokoupený zdroj - stále fungují přiložené baterie. Maminka vzala přístroj i ke své lékařce a ta potvrdila, co již deklarovali v recenzi, tedy že přístroj měří velmi přesně. S výrobkem je maminka velmi spokojená, používá ho denně několikrát.

2015-01-26 13:37:30

Tonometr jsem kupovala pro tatínka, takže s ním nemám tolik zkušeností. Ale cca 2 týdny jsem měla možnost sledovat ho v provozu a jsem s ním spokojena. Je docela přesný, skladný a jak se říká "user friendly". Jestli nebude poruchový, tak to dle mého názoru byla dobrá koupě.

2012-11-27 07:40:18

Jednoduché používání, přesný, možnost sledování tlaku pro 2 osoby.

2012-10-30 00:00:00

Se všemi výrobky jsme spokojeni - tlakoměr Boso Medicus f i zdroj používáme denně.

2009-11-01 00:00:00

Dobrý den, Tonometr Boso medicus f funguje výborně, ostatně jsem tento typ přístroje kupoval na základě testu časopisu D test. Jsem spokojen.

2009-11-01 00:00:00

Dobrý den, se zakoupeným tonometrem Boso medicus f jsme zatím velice spokojení.

2009-11-01 00:00:00

S tonometrem Boso medicus jsem spokojen. I lékař uznal, že je dobrý.

2009-11-01 00:00:00

Dobrý den, s přístrojem Tonometr Boso medicus family jsem zatím plně spokojen.