Recenze, diskuze a zkušenosti s Vitamín C 1000 mg se šípkem 150 tbl. + Zinek 15 mg 60 tbl. ZDARMA

Vitamín C 1000 mg se šípkem 150 tbl. + Zinek 15 mg 60 tbl. ZDARMA je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Unios Pharma Vitamín C 1000 mg se šípkem 150 tbl. + Zinek 15 mg 60 tbl. ZDARMA

Dobrý den, hodnocení výrobků: Citrovital - super na zažívací potíže a na čištění zubů (netvoří se tak rychle plak). Používám do vody při hladovce, bílý povlak na jazyku sleze rychleji oproti hladovce, kdy piji pouze vodu. Účinnost je znatelná až při dvojnásobném dávkování oproti doporučení v návodu. Bílý Diamant (zubní pasta) - spokojen a koupím zase. Wurzl zeleninový bujon sáček Bio 250 g - spokojen, je výborný. Tamari sojová omáčka 200 ml - spokojen, vynikající. Tahini - sezamový krém 350 g - spokojen, používám na výrobu pomazánky humus. Cukr třtinový Bio 500 g - spokojen. Kelp - mořská řasa 90 tbl. - zatím nemohu posoudit, účinek posoudí až další testy na štítnou žlázu. Zinek s vysokou vstřebatelností 90 tbl. - spokojen, jiný zinek nekupuji.

Kateřina, 17. září 2015 80%

potřebovala jsem doplnit vitamín C na podzimní období zkušenosti s tímto zatím nemám užívám dvě tablety denně a očekávám zlepšení

Pro zatím užívám pár dní tak nepozoruji efekt potřebovala jsem vitamín na podzimní období

vadimir, 22. duben 2015 100%

je to super!!!!!

Pro je tosuper

Fany, 11. říjen 2014 100%

Doporučení MUDr.Šafránkem. Celkové zlepšení po těžké angíně.Přetím jsem žívala C s postupným uvolňováním, ale výsledek nebyl tak markantní.

Pro Pozitivní účinky užíván C vitaminu v době nemoci jsou všeobecně známe.Zde se ale jedná o velkou gramáž, plus výtažek z šípku, což - jsem přesvědčena - má jen pozitiní dopad.
Proti -

21. duben 2014 100%

posíleni imunity na 100%

Alena Krejčíková, 14. únor 2014 100%

vybrala jsem si produkt abych měla v sobě nějaký vytamín nežli bude jaro. Vitamín C beru každý den a to 2x za den, jsem sním spokojená. Vitamín C bych dooručila i ostatním.

Pro beru tento produkt každý den.

18. prosinec 2013 90%

POUŽÍVÁM PŘÍPRAVEK KRÁTCE, TAKŽE MU DŮVĚŘUJI

Pro OBRANA PROTI VIROVÝM ONEMOCNĚNÍM BEZ BARVIV A PŘÍDATNÝCH LÁTEK
Proti NEMÁM

Martina Dědečková, 24. červenec 2013 100%

podpora proti nemocem posílení imunity

Věra Vápeníčková, 18. červen 2013 80%

zatím jsme ho nepoužívali

25. únor 2013 40%

Produkt je velmi dobrý.

Eva N., 24. leden 2013 100%

V chřipkovém období je velmi vhodné doplnit tělu vitamín C

15. leden 2013 90%

pravidelně

Helena Nastoupilová, 4. prosinec 2012 90%

jako prevenci vynikající bez problémů doporučila bych jako prevenci

Pro celoroční prevence

22. říjen 2012 70%

Produkt jsem zakoupila pro dceru a zatim se jí virózy vyhýbají.

Josef Svoboda, 24. září 2012 90%

Zlepčil se mi částečně zdravotní stav.Proto vřele doporučuji.

Pro Jsem po infarktu,Vitamín C dobrý doplněk ke stravě.
Proti ¨Nemám žádné proti.

15. srpen 2012 10%

krátká doba na nějaké hodnocení

27. duben 2012 90%

příznivá cena společné balení se zinkem

Pro dobrá cena dobré balení
Proti v akci pouze malé balení Zinku

1. březen 2015 90%

6. leden 2015 100%

16. únor 2014 100%

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací