loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Valosun Uroval manosa Akut 20 tbl.

23.06.2017

Uroval manosa Akut v případě potíží s močovými cestami užívá celá rodina jako prostředek první záchrany. Znám ho již více let a nikdy nezklamal. Vždy nás uchránil před užíváním antibiotik a doporučila jsem ho i několika známým s obdobnými problémy. Hodnocení přípravku bylo i z jejich strany jednoznačně pozitivní. Uroval manosa v mé domácí lékárničce nesmí nikdy chybět.

22.06.2017

Uroval Manosa mi pomáhá při oslabeném močovém mechýři, posiluje ho a nedovolí, aby se bakterie usadily na jeho stěnu.

11.10.2016

Uroval manosa používám dlouhodobě, abych předešla dalším zánětům močového měchýře, na které jsem trpěla, Léčení trvalo měsíce a bylo velmi bolestivé. Lék udržuje měchýř v příznivém stavu a brání usazení bakterií na jeho stěně.

10.10.2016

Dobrý den, ano, s Uroval manosa Akut jsem velmi spokojená. Vždy, když cítím, že se opět blíží zánět močového měchýře, chvíli ho užívám. A zatím jsem se vůbec nemusela uchýlit k antibiotikům, které mi doktoři stále předepisovali. Určitě doporučuji.

05.10.2016

PM D-Manosa s propolisem je skvělým pomocníkem při začínajících potížích s močovým měchýřem, nejlíp začít hned při pálení a určitě vybrat celé balení. Uroval manosa Akut mám stále při sobě a zažene při včasném podání začínající zánět močového měchýře. Mega Brusinky jsou super na preventivní užívání. Urychlují uzdravování při potížích s močovým měchýřem.

05.02.2015

Vámi dodané produkty - Urinal Akut, Blokurima a Uroval manosa Akut byly objednávány pro 84 letou pacientku. Dle jejích odpovědí a pocitů byly všechny produkty hodnoceny kladně. Pomohly.

19.01.2015

S Uroval manosa Akut jsem velice spokojena. Při začínajících potížích zabírá okamžitě, okamžitá úleva.

09.12.2014

Uroval manosa je vynikající, moc nám pomohl.

01.10.2014

S výrobkem Uroval manosa Akut jsem maximálně spokojena. V oblasti péče o močové cesty je to jediný výrobek, který u mě prozatím fungoval, aniž by bylo potřeba nasadit antibiotika. Opravdu rychlá a účinná pomoc při zánětech močových cest.

29.09.2014

S produktem Uroval manosa Akut jsem byla spokojena, přípravek mi pomohl.

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK