loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Valosun Uroval manosa Akut 10 tbl.

2017-06-23 07:14:09

Uroval manosa Akut v případě potíží s močovými cestami užívá celá rodina jako prostředek první záchrany. Znám ho již více let a nikdy nezklamal. Vždy nás uchránil před užíváním antibiotik a doporučila jsem ho i několika známým s obdobnými problémy. Hodnocení přípravku bylo i z jejich strany jednoznačně pozitivní. Uroval manosa v mé domácí lékárničce nesmí nikdy chybět.

2017-06-22 11:46:59

Uroval Manosa mi pomáhá při oslabeném močovém mechýři, posiluje ho a nedovolí, aby se bakterie usadily na jeho stěnu.

2016-10-11 12:24:04

Uroval manosa používám dlouhodobě, abych předešla dalším zánětům močového měchýře, na které jsem trpěla, Léčení trvalo měsíce a bylo velmi bolestivé. Lék udržuje měchýř v příznivém stavu a brání usazení bakterií na jeho stěně.

2016-10-10 14:42:54

Dobrý den, ano, s Uroval manosa Akut jsem velmi spokojená. Vždy, když cítím, že se opět blíží zánět močového měchýře, chvíli ho užívám. A zatím jsem se vůbec nemusela uchýlit k antibiotikům, které mi doktoři stále předepisovali. Určitě doporučuji.

2016-10-05 13:28:28

PM D-Manosa s propolisem je skvělým pomocníkem při začínajících potížích s močovým měchýřem, nejlíp začít hned při pálení a určitě vybrat celé balení. Uroval manosa Akut mám stále při sobě a zažene při včasném podání začínající zánět močového měchýře. Mega Brusinky jsou super na preventivní užívání. Urychlují uzdravování při potížích s močovým měchýřem.

2015-02-05 08:31:30

Vámi dodané produkty - Urinal Akut, Blokurima a Uroval manosa Akut byly objednávány pro 84 letou pacientku. Dle jejích odpovědí a pocitů byly všechny produkty hodnoceny kladně. Pomohly.

2015-01-19 09:39:10

S Uroval manosa Akut jsem velice spokojena. Při začínajících potížích zabírá okamžitě, okamžitá úleva.

2014-12-09 07:46:41

Uroval manosa je vynikající, moc nám pomohl.

2014-10-01 09:41:49

S výrobkem Uroval manosa Akut jsem maximálně spokojena. V oblasti péče o močové cesty je to jediný výrobek, který u mě prozatím fungoval, aniž by bylo potřeba nasadit antibiotika. Opravdu rychlá a účinná pomoc při zánětech močových cest.

2014-09-29 15:10:24

S produktem Uroval manosa Akut jsem byla spokojena, přípravek mi pomohl.

NAHORU