loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Country Life Tamari sojová omáčka 200 ml

2017-08-07 15:03:12

Se sojovou omáčkou TAMARI jsem velice spokojená, nepůsobí mi žádné potíže, je chutná a zvýrazní chuť  (např. rukolový salát). Ale jako se vším, ani zde se to s ní nesmí přehnat a chuť máme každý jinou. Já jsem spokojená a mohu doporučit.

2017-06-20 10:16:40

BIKA - jedlou sodu všem doporučuji, je to výborný prostředek pro domácnost i některé dětské pokusy. Tamari sojová omáčka a BIO Kuskus celozrnný jsou výborné.

2015-02-12 10:20:59

Reaguji na váš dotaz a rád sděluji, že jsem s produktem Tamari sojová omáčka velmi spokojen, chuťově výborná.

2014-04-04 08:16:05

Tamari dobře ochutí pokrm.

2013-12-03 11:48:19

Tamari sójová omáčka má vynikající chuť, kam se hrabe naše česká sojovka! Super! Vynikající dochucovadlo za slušnou cenu.

2013-08-19 11:14:14

Tamari sojová omáčka je vynikající chuti. DMAE asi funguje, jak má. Cítím se po něm odpočatější, svěžejší...

2013-06-21 08:33:38

Tamari má vynikající chuť! Určitě se bude hodit a dlouho nevydrží :-)

2013-03-25 14:34:15

Maqui Pure - osobně nepoznávám změnu, jím to s pocitem, že jím kvalitní antioxidanty (ale ani před užíváním jsem neměl žádné potíže). Bio Mateří kašička - užívá přítelkyně, je hypertronik, při užívání je skopojena, pomáhají. Před tím užívala pravidelně dvě tabletky na tlak, nyní jen občas. Tamari sojová omáčka - skvělá chuťově. Kupoval jsem jí kvůli způsobu její výroby, chemie mne neláká.

2012-11-20 07:52:16

Dobrý den, ráda Vám odpovím na Váš dotaz. TOP 10 na odkyselení organismu - koupila jsem si již druhé balení. Podařilo se mi zbavit se bradavic na nohou, což se mi nepodařilo ani při konzumaci hub a jejich extraktů. PresiDENT Zubní pasta White - dobře čistí. Má příjemnou chuť i vůni a výborný poměr kavalita/cena. Po použití "obyčejných" zubních past z marketu jsem se opět vrátila k této značce. Manžel po používání Eregmy max a Alvea už nemusí do diabetické poradny a vysoký krevní tlak má ukázkový. A "mužský život" jej zase začal více bavit. Fin Avis - při přepracování, když už se mi třásly ruce na klávesnici, jsem si uvědomila, že nervy mám v háji. Jestliže chci zhubnout, musím se uklidnit. Kapky zabraly dobře. Nyní nemusím používat, ale stejně je mám po ruce na pracovním stole. Distilad´Algue - nezhubla jsem, ale vyhovuje mi tato směs na zvýšení krevního tlaku, mám nízký. Po obědě jsem byla hodně unavená, tato směs mě dokáže probudit. Tamari sojová omáčka - chuťově velmi příjemná, úplně něco jiného než kupované v marketech (možná je také mají, ale když si objednávám zboží nemusím ji shánět jinde). Kolegům jsem vyprávěla, jak dokáže rýžové saké zvýraznit chuť. Už si objednali.

2009-11-01 00:00:00

Dobrý den, hodnocení výrobků: Citrovital - super na zažívací potíže a na čištění zubů (netvoří se tak rychle plak). Používám do vody při hladovce, bílý povlak na jazyku sleze rychleji oproti hladovce, kdy piji pouze vodu. Účinnost je znatelná až při dvojnásobném dávkování oproti doporučení v návodu. Bílý Diamant (zubní pasta) - spokojen a koupím zase. Wurzl zeleninový bujon sáček Bio 250 g - spokojen, je výborný. Tamari sojová omáčka 200 ml - spokojen, vynikající. Tahini - sezamový krém 350 g - spokojen, používám na výrobu pomazánky humus. Cukr třtinový Bio 500 g - spokojen. Kelp - mořská řasa 90 tbl. - zatím nemohu posoudit, účinek posoudí až další testy na štítnou žlázu. Zinek s vysokou vstřebatelností 90 tbl. - spokojen, jiný zinek nekupuji.

NAHORU