Recenze, diskuze a zkušenosti s Skin-Cap spray 100 ml

Skin-Cap spray 100 ml je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Skin-Cap Skin-Cap spray 100 ml

Skin-Cap spray i Skin-Cap šampón jsou super, nic jiného manželovi na lupénku nezabírá, jak šampon i spraymůžeme jen doporučit.

Skin-Cap spray nás velmi mile překvapil. Manžel bojuje s psoriazou ve kštici. Po 3 dnech užívání měl pokožku téměř bez příznaků. Po šesti týdnech používání hledám postižená místa velmi obtížně. Zatím ještě denně používáme, pokožka je čistá. Tajně doufáme, že to tak zůstane. Veliký dík.

Používám Skin-Cap spray a Skin-Cap krém, záleží jakou oblast zrovna potřebuji. Mám atopický exém už od malička (34let), takže jsem toho vyzkoušela už hodně, a tohle je opravdu skvělé na nežádoucí potlačení svědění a tvorby šupin.

Skin-Cap sprej je účinný na lupénku. Dostala jsem doporučení od lékaře a byla jsem překvapená, jak je účinný. Od té doby ho mám stále doma a používám dle potřeby. Lupénku mám pouze ve vlasech a za ušima a Skin-Cap sprej je pro mou potřebu vyhovující. Moc doporučuji, používám ho už několik let.

Se sprejem Skin-cap jsem velice spokojená, velmi mi pomáhá při zarudnutí a svědění kůže. Pokožku zklidní a vrací k normálu.

Výrobky Skin-Cap krém a Skin-Cap spray vřele doporučuji. Dříve jsem na atopický ekzém používal kortikoidy, dnes používám Skin-cap. Úplně neodstraní, ale zklidní tak, že je sotva znatelný. Jediná vada je cena. Ale i tak příště objednám.

Přípravek Skin-cap spray jsem zakoupil na doporučení kolegy pro svou přítelkyni. Je s ním velice spokojená a nyní přípravek používá i její otec a sourozenci. Všichni se diví, jak Skin-cap spray působí.

Produkt Skin-Cap je bezvadný, jsem s ním velmi spokojena. Je to zatím jediný přípravek, který mi s mojí lupénkou pomohl.

lenka, 26. říjen 2016 100%

opravdu účinné, můžu jen doporučit..

Pro používám na lupénková ložiska, v podstatě ihned po nanesení byla úleva od svědění, postupně ložiska měkla, světlala, ta malá vymizela během několika dní, ta větší se zmenšují (na loktech, kolenou) díky spreji velmi snadné nanášení i do nepřístupných míst (záda), rychle se vstřebává, nezanechává mastný film.
Proti rychle se spotřebovává, ale záleží jak velkou plochu je nutno poléčit

8. květen 2016 90%

Sprej je super, velmi mi pomohl a doporučuji ho všem, co trpí lupénkou.

Pro Je skvělý.

Fuchsová Eva, 28. září 2015 100%

stejné jako v hodnocení Pro

Pro jedno balení, na doporučení kožní lékařky, jsem již měla, vydrželo mi dlouho, pár let stačí aplikovat na místa s lupy, zabírá už po jedné aplikaci lze použít podle potřeby, není nutná pravidelnost

Pavel Novotný, 23. leden 2015 80%

Rychle ůčinkuje Zamezí svědění pokožky Snadná aplikace Doporučuji l přes vysokou cenu

Pro Docela ůčiný Mám lupenku
Proti Cena

Kamila, 24. únor 2014 70%

Zatím jsme použili pouze pákrát,dcera ho nechce protože jí hodně mastí vlasy,je to škoda,protože hned po první aplikaci ustoupilo svědění pokožky,takže nemůžu scela říct,zda je perfektní,škoda,že tak mastí vlasy,určitě bysme v aplikaci vydržely dle doporučení

20. červenec 2013 90%

Produkt jsem chtěl před lety vyzkoušet, abych se zbavil používání hormonálních léků. Doporučuji používat nejlépe po umytí hlavy. Je také vhodné, kůži po umytí hlavy opláchnout roztokem klasického octa a aplikovat po přiměřeném vysušení. Tento postup používám v případě shoršení (většího svědění v oblasti nad ušima). Než jsem objevil tento přípravek, používal jsem na doporučení holičky, mýdlo s jelenem a roztok octa, což každému nemusí vonět, ale za chvíli ocet vyprchá. :-) V kombinaci s příparvky Skin-Cap se vám jistě výrazně uleví.

Pro zklidňuje kožní potíže při menších potížích nahradí hormonální léky (kortikoidy)

Eva Holečková, 13. červen 2013 80%

Produkt jsem vybrala náhodou a byla jsem překvapená jak je účinný. Od té doby se snažím mít ho stále doma a používám dle potřeby. Lupenku mám pouze ve vlasech a za ušima a Skin-Cap sprej je pro mou potřebu vyhovující.

Pro účinný na lupénku

19. květen 2013 100%

rychle zlepseni stavu po 1 tyz. aplikaci

12. květen 2017 100%

5. březen 2016 90%

1. únor 2016 100%

7. červenec 2014 100%

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 655 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK