Recenze, diskuze a zkušenosti s Skin-Cap spray 100 ml

Skin-Cap spray 100 ml je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Skin-Cap Skin-Cap spray 100 ml

lenka, 26. říjen 2016 100%

opravdu účinné, můžu jen doporučit..

Pro používám na lupénková ložiska, v podstatě ihned po nanesení byla úleva od svědění, postupně ložiska měkla, světlala, ta malá vymizela během několika dní, ta větší se zmenšují (na loktech, kolenou) díky spreji velmi snadné nanášení i do nepřístupných míst (záda), rychle se vstřebává, nezanechává mastný film.
Proti rychle se spotřebovává, ale záleží jak velkou plochu je nutno poléčit

8. květen 2016 90%

Sprej je super, velmi mi pomohl a doporučuji ho všem, co trpí lupénkou.

Pro Je skvělý.

Fuchsová Eva, 28. září 2015 100%

stejné jako v hodnocení Pro

Pro jedno balení, na doporučení kožní lékařky, jsem již měla, vydrželo mi dlouho, pár let stačí aplikovat na místa s lupy, zabírá už po jedné aplikaci lze použít podle potřeby, není nutná pravidelnost

Pavel Novotný, 23. leden 2015 80%

Rychle ůčinkuje Zamezí svědění pokožky Snadná aplikace Doporučuji l přes vysokou cenu

Pro Docela ůčiný Mám lupenku
Proti Cena

Kamila, 24. únor 2014 70%

Zatím jsme použili pouze pákrát,dcera ho nechce protože jí hodně mastí vlasy,je to škoda,protože hned po první aplikaci ustoupilo svědění pokožky,takže nemůžu scela říct,zda je perfektní,škoda,že tak mastí vlasy,určitě bysme v aplikaci vydržely dle doporučení

20. červenec 2013 90%

Produkt jsem chtěl před lety vyzkoušet, abych se zbavil používání hormonálních léků. Doporučuji používat nejlépe po umytí hlavy. Je také vhodné, kůži po umytí hlavy opláchnout roztokem klasického octa a aplikovat po přiměřeném vysušení. Tento postup používám v případě shoršení (většího svědění v oblasti nad ušima). Než jsem objevil tento přípravek, používal jsem na doporučení holičky, mýdlo s jelenem a roztok octa, což každému nemusí vonět, ale za chvíli ocet vyprchá. :-) V kombinaci s příparvky Skin-Cap se vám jistě výrazně uleví.

Pro zklidňuje kožní potíže při menších potížích nahradí hormonální léky (kortikoidy)

Eva Holečková, 13. červen 2013 80%

Produkt jsem vybrala náhodou a byla jsem překvapená jak je účinný. Od té doby se snažím mít ho stále doma a používám dle potřeby. Lupenku mám pouze ve vlasech a za ušima a Skin-Cap sprej je pro mou potřebu vyhovující.

Pro účinný na lupénku

19. květen 2013 100%

rychle zlepseni stavu po 1 tyz. aplikaci

5. březen 2016 90%

1. únor 2016 100%

7. červenec 2014 100%

8. srpen 2013 90%

jarushaa, 22. květen 2013 100%

perfektny

Pro ucinok
Proti cena

20. březen 2012 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 280 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK