Skin-Cap > Skin-Cap krém 50 g > Recenze (22)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Skin-Cap krém 50 g

Skin-Cap krém 50 g je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Skin-Cap Skin-Cap krém 50 g

marsen, 21. listopad 2016 100%

Neznám nic lepšího na atopický ekzém. Po několika použitích zázračně mizí. Kupuji pravidelně pro syna a používám od jeho asi tří let - dnes je mu devět. Od té doby jsme nepotřebovali kortikoidní masti.

28. červen 2016 100%

zatím na zkoušku

zdesim, 20. duben 2015 100%

U mě jediná mastička (údajně) bez kortikosteriodů, která mi pomáhá na lupénku.

Pro Pomáhá na lupénku
Proti Po delším čase (několik měsíců) přestane fungovat, musí se dva tři měsíce vynechat, a pak už zase funguje.

Boušková Hana, 4. březen 2015 100%

Tento produkt je určen na lupenku a atopický ekzém a opravdu pomáhá stoprocentně.

Pro Pro mě je podstatné,že krém zbavuje mou kůži šupinatění a zvláčňuje ji.Řeší můj problém

7. listopad 2014 100%

doporučuji

Pro funguje

2. listopad 2014 100%

super na můj exém, kterým trpím už od dětství

Jana Vondroušová, 9. březen 2014 100%

vynikající krém jsem velmi spokojená

Pro okamžité účinky
Proti na nic jsem zatím nepřišla

Misa, 5. srpen 2013 100%

Zakoupila jsem produkt na doporučení známého. Velice mě překvapil. Po třičtvrtě roce "léčby" na kožním a vyzkoušení všemožných kortikoidních mastí nepřicházel žádný výsledek. Měla jsem silně svědivý ekzém (?, asi, kožní lékařka nebyla schopna určit), na předloktí a v obličeji , zarudlý a šupinatý. Již po prvním dni aplikace úleva od svědění, zarudnutí zmizelo a po 10 dnech používání je ekzém zcela pryč! Zázračný přípravek!

Pro 100% účinek okamžitě zklidní kůži, přestane svědit po 10 dnech je problém zcela odstraněn
Proti -

20. červenec 2013 90%

Produkt jsem si vybral z důvodu, že není doporučeno používat hormonální léky dlouhodobě. Mast i spray používám řadu let. Mast bych doporučil všem lupénkářům s menšími potížemi, např. v oblasti za ušima i v oblasti vnějšího zvukovodu.

Pro dobrá náhrada kortikoidů (nutno vyzkoušet) konvenční léky se nesmí používat moc dlouho

13. květen 2013 80%

Test - špatný !

2. květen 2013 100%

protože patří mezi nejúčinnější krémy, nedám na něj dopustit. Šupinatou, zarudlou a svědící pokožku dokáže rychle zklidnit, což je velký přínos pro člověka, který má potíže s ekzémem.

Pro velice účinný krém v konzistenci mléka při svědící ekzémové pokožce
Proti na pokožce chvilku pálivý pocit - zvlášť nepříjemný pro malé děti. finančně drahá záležitost

Markéta Ondrášková, 23. duben 2013 100%

Malý zázrak mezi krémy. Nechápu, proč ho nedoporučují lékaři místo hormonálních mastí. Všem moc doporučuji jeho koupi. Vyplatí se.

Pro Můj pětiletý syn trpí atopickým ekzémem. Koupila jsem tento krém, protože jen velmi nerada používám kortikoidní přípravky, které škodí zdraví. Výsledek je ten, že hormonální mastičky jsem vyhodila a už několik let požívám v případě potřeby Skin-cap. Vždy je okamžitá úleva a do tří dnů fleky pryč.

1. duben 2013 100%

výborná pomoc při ekzému

Pro opravdu účinný krém na synův ekzém

11. únor 2016 20%

6. srpen 2015 100%

19. červenec 2015 100%

2. září 2014 100%

8. červen 2014 100%

11. duben 2014 90%

27. leden 2014 90%

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 280 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK