loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Energy Regalen 30 ml

11.01.2018

Regalen mě celkem pozitivně překvapil. Po krátké době se mi výrazně zlepšil atopický ekzém.

20.06.2017

Na Regalen nedám dopustit, velice mi pomohl. Bývalo mi opravdu špatně po každém jídle, i po rýži. Kvůli žlučníkovým kamenům. Od začátku používání Regalenu mi nevolno nebylo už ani jednou. Užívám tento přípravek už 3. měsíc vždy s přestávkou podle návodu. Jen musím říct, že je opravdu silný a má silné detoxikační účinky, takže je lepší pro začátek zvolit mírnější dávkování, ne plné. Určitě doporučuji. Zachránil mě od operace.

13.10.2016

S vašimi produkty Regalen a Arthrocann jsem spokojena, pomáhají mi na klouby a záda.

07.10.2016

Chia semínka jsem chtěla vyzkoušet. Dávám si je do jogurtu. Tento jogurt se mi pak zdá sytější. Výrobek Regalen užívám již několik let vždy na podzim a na jaře jako detoxikační prostředek. Cítím se po jeho dobrání lépe.

15.04.2016

Stimaral měla kamarádka a cítila příval energie. Regalen jsem užívala já kvůli ekzému a po poměrně výrazné reverzní reakci téměř ekzém ustoupil.

05.03.2015

Sděluji Vám, že s produktem Donna Hair Forte jsem velmi spokojená. Přestože jsem ještě nevyužívala celé balení, efekt na mé vypadávání a lámání vlasů je úžasný. Vlasy přestaly vypadávat tak na 99 %. Skutečně, vlasy mně padaly takovým způsobem, obzvláště při jejich mytí, že jsem měla obavy, abych nebyla brzy bez vlasů úplně. Vypadávání přestalo, vlasy se zpevnily a dokonce bych řekla, že má přípravek vliv i na kvalitu nehtů, protože i ty jsou při užívání produktu kvalitnější. Tento produkt bych skutečně doporučila i dalším lidem, kteří mají problém s vypadáváním vlasů.
Regalen jsem zakoupila svému dospělému synovi, který měl neustále problémy s bolestmi břicha, důvod bolesti nebyl zjištěn ani lékařem. Po užívání Regalenu se stav velmi zlepšil. Takže s produkty, zakoupenými ve vašem internetovém obchodě jsme velmi spokojeni. Přeji vám proto mnoho dalších spokojených zákazníků.

23.02.2015

Ruticelit šampon - jsem s ním spokojená a budu si kupovat další. Psyllium funguje a je skvělá i cena. Annona forte - kdo má dědičnou rakovinu, tak ocení spolu s Regalenem (vitalita, optimismus). S výrobky firmy Energy jsem spokojená a kupuji další (má to výsledky). Prostě malé i střední zázraky:-).

29.12.2014

S účinky Regalenu jsem spokojen. Po jeho užívání se cítím aktivnější, před zakoupením jsem četl recenze, a mohu potvrdit jeho dobré vlastnosti. Užívám jej sice jen jednou denně a to asi 7 kapek, přesto mohu napsat kladné ohodnocení. Zvažuji po dobrání a pauze (cca 14-21 dní) opětové užití.

11.12.2014

S produkty Regalen a Gynex jsem velmi spokojena. Urychlují ozdravné procesy, jsou jednoduché k užívání, lze je dávkovat podle aktuální potřeby.

17.10.2014

Vironal som si zakúpila hneď 3 ks, aby som ho mala neustále k dispozícii, pretože som ho poznala z už skoršieho zakúpenia. Predtým mi zlikvidoval, ani vlastne neviem, aké baktérie v nose, jednoducho som si 1x denne vytierala nosné dutiny a po pár použitiach sa mi uvoľnilo dýchanie a zrazu som nemusela používať vreckovky, bez ktorých som sa predtým ani nepohla. Môj problém bol mnohoročný a žiadne lieky mi ho neodstránili. Dúfala som, že Vironal mi vylieči aj jesennú alergiu, tam však nepomohol, ale teraz mi odstraňuje následky alergie - rozdráždené priedušky. Som s ním veľmi spokojná a odporúčam aj iným, nakoľko nespôsobuje žiadne zažívacie problémy. V minulosti som si kúpila aj Regalen a ten mi úžasne pomohol na ukľudnenie tráviaceho ústrojenstva, hlavne po operácii žlčníka. Mám 59 rokov a cítim sa výborne.

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK