loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Energy Regalen 30 ml

2018-01-11 08:22:01

Regalen mě celkem pozitivně překvapil. Po krátké době se mi výrazně zlepšil atopický ekzém.

2017-06-20 09:30:31

Na Regalen nedám dopustit, velice mi pomohl. Bývalo mi opravdu špatně po každém jídle, i po rýži. Kvůli žlučníkovým kamenům. Od začátku používání Regalenu mi nevolno nebylo už ani jednou. Užívám tento přípravek už 3. měsíc vždy s přestávkou podle návodu. Jen musím říct, že je opravdu silný a má silné detoxikační účinky, takže je lepší pro začátek zvolit mírnější dávkování, ne plné. Určitě doporučuji. Zachránil mě od operace.

2016-10-13 12:20:44

S vašimi produkty Regalen a Arthrocann jsem spokojena, pomáhají mi na klouby a záda.

2016-10-07 08:48:38

Chia semínka jsem chtěla vyzkoušet. Dávám si je do jogurtu. Tento jogurt se mi pak zdá sytější. Výrobek Regalen užívám již několik let vždy na podzim a na jaře jako detoxikační prostředek. Cítím se po jeho dobrání lépe.

2016-04-15 12:54:14

Stimaral měla kamarádka a cítila příval energie. Regalen jsem užívala já kvůli ekzému a po poměrně výrazné reverzní reakci téměř ekzém ustoupil.

2015-03-05 07:37:54

Sděluji Vám, že s produktem Donna Hair Forte jsem velmi spokojená. Přestože jsem ještě nevyužívala celé balení, efekt na mé vypadávání a lámání vlasů je úžasný. Vlasy přestaly vypadávat tak na 99 %. Skutečně, vlasy mně padaly takovým způsobem, obzvláště při jejich mytí, že jsem měla obavy, abych nebyla brzy bez vlasů úplně. Vypadávání přestalo, vlasy se zpevnily a dokonce bych řekla, že má přípravek vliv i na kvalitu nehtů, protože i ty jsou při užívání produktu kvalitnější. Tento produkt bych skutečně doporučila i dalším lidem, kteří mají problém s vypadáváním vlasů.
Regalen jsem zakoupila svému dospělému synovi, který měl neustále problémy s bolestmi břicha, důvod bolesti nebyl zjištěn ani lékařem. Po užívání Regalenu se stav velmi zlepšil. Takže s produkty, zakoupenými ve vašem internetovém obchodě jsme velmi spokojeni. Přeji vám proto mnoho dalších spokojených zákazníků.

2015-02-23 09:08:12

Ruticelit šampon - jsem s ním spokojená a budu si kupovat další. Psyllium funguje a je skvělá i cena. Annona forte - kdo má dědičnou rakovinu, tak ocení spolu s Regalenem (vitalita, optimismus). S výrobky firmy Energy jsem spokojená a kupuji další (má to výsledky). Prostě malé i střední zázraky:-).

2014-12-29 08:36:55

S účinky Regalenu jsem spokojen. Po jeho užívání se cítím aktivnější, před zakoupením jsem četl recenze, a mohu potvrdit jeho dobré vlastnosti. Užívám jej sice jen jednou denně a to asi 7 kapek, přesto mohu napsat kladné ohodnocení. Zvažuji po dobrání a pauze (cca 14-21 dní) opětové užití.

2014-12-11 11:55:22

S produkty Regalen a Gynex jsem velmi spokojena. Urychlují ozdravné procesy, jsou jednoduché k užívání, lze je dávkovat podle aktuální potřeby.

2014-10-17 14:41:32

Vironal som si zakúpila hneď 3 ks, aby som ho mala neustále k dispozícii, pretože som ho poznala z už skoršieho zakúpenia. Predtým mi zlikvidoval, ani vlastne neviem, aké baktérie v nose, jednoducho som si 1x denne vytierala nosné dutiny a po pár použitiach sa mi uvoľnilo dýchanie a zrazu som nemusela používať vreckovky, bez ktorých som sa predtým ani nepohla. Môj problém bol mnohoročný a žiadne lieky mi ho neodstránili. Dúfala som, že Vironal mi vylieči aj jesennú alergiu, tam však nepomohol, ale teraz mi odstraňuje následky alergie - rozdráždené priedušky. Som s ním veľmi spokojná a odporúčam aj iným, nakoľko nespôsobuje žiadne zažívacie problémy. V minulosti som si kúpila aj Regalen a ten mi úžasne pomohol na ukľudnenie tráviaceho ústrojenstva, hlavne po operácii žlčníka. Mám 59 rokov a cítim sa výborne.

NAHORU