> > Recenze (4841)

Recenze, diskuze a zkušenosti s

I. A.I, 16. duben 2017 90%

- vybrala jsem jej proto, že znám v okolí několik lidí ( sportovců) kteří jej užívají a mají s ním velmi dobré zkušenosti. - je levnější než jiné přípravky - navíc 100 procentně účinkuje

Pro Účinkuje téměř okamžitě. Stačí brát méně než polovinu odměrky. I když se dnes v TV zástupkyně Alavisu divila, proč lidé berou koňský, sama pak řekla, že má přísnější kontrolu a schvalování, menší cena, větší množství, složení stejné jako u lidského. Příště zkusím i ten lidský.
Proti neznám

Jana, 7. duben 2017 60%

Bolí mě koleno a proto jsem sáhla po tomto produktu,četla jsem mnoho recenzí a čekám zázrak,ale zatím nic moc.Sice už tolik nebolí,ale ,ale.....

Pro Zatím užívám krátkou dobu
Proti Nepříjemná chuť

3. duben 2017 100%

S produktem jsem spokojen, bolest kolene s užíváním postupně odeznívá. Zlepšení jsem pociťoval již během zaváděcích 14-ti dní. Chuť není nic moc, ale dá se přisypat do jogurtu (ochuceného) a poté je to v pohodě, nebo se dá rozpustit v vlažné vodě a rychle vypít popřípadě poslední dobou praktikuji, že si loknu nápoje a trochu si jej nechám v ústech následně přisypu (se zakloněnou hlavou) do úst dávku a poté polknu. Známá říkala, že když sypala přímo do úst (nebo tlamy jak je v návodu chcete-li) měla problém dostat následně prášek z patra :-)

Pro S produktem jsem spokojen, bolest kolene s užíváním postupně odeznívá. Rychle účinkuje Při čtení návodu se člověk zasměje :-D
Proti Nepříjemná chuť samotného výrobku, ale zle si s tím poradit bez problémů

24. únor 2017 100%

Několik let jsem dodržovala veganskou dietu a pak se mi stalo, že jsem nemohla asi půl roku vůbec v noci usnout. Usnula jsem až kolem 5-7 hod ráno (někdy i dříve např. kolem 3, ale někdy i takto pozdě). Přes celý den jsem pak byla unavená. Nevěděla jsem, z čeho to mám, až jsem si na jednom blogu přečetla stejnou zkušenost po přechodu na takovýto typ stravy. Prý může tělu chybět tryptophan (to je esenciální aminokyselina, ze které se vyrábí mimo jiné melatonin). Tělo si tuto aminokyselinu neumí samo vyrobit, musí jí přijímat ve stravě. Ještě před tím, než jsem na toto došla, tak jsem opět začala jíst v malém množství mléčné výrobky a vejce, po tomto zjištění v omezené míře i maso. Objevily se dny, kdy jsem usnula po půlnoci a po pár měsících byl navíc např. 1 den v týdnu, kdy jsem spala normálně celou noc. V tuto dobu jsem si zkusila koupit tablety melatonin a od té doby spím každý den normálně, občas se mi stane, že jsem např. kolem 22 hod unavená a chce se mi spát, což je pro mě celkem neobvyklé. Nechci brát pilulky nonstop do konce života a proto se snažím jíst více potravin, které tryptophan obsahují. Ale než se mi tělo srovná, tak se tento přípravek hodí. *A ještě jsem si vzpomněla, že dříve, než se objevily problémy s usínáním při veganské dietě (šlo postupně), jsem měla nejprve problém s tím, že jsem sice spala, ale vůbec jsem si u toho neodpočinula. Tímto to začalo - jako bych nespala i když tělo spalo. Bylo to nepříjemné. To byla první fáze a pak přišla ta druhá, kdy jsem nemohla usnout a nespala jsem "doopravdy" (podle mě jsem ale nespala ani předtím, i když tělo spalo, tak pocitově to bylo, jako bych spát vůbec nešla). A melatonin mi pomohl i na to, že nejen že usnu, ale také se při tom spánku vyspím a to je pro mě hodnotná změna.

Pro Stačí si brát 1/2 tablety (alespoň já to tak mám), tablety na mě účinkovaly téměř hned (ze začátku jsem ale brala 1 celou tabletu, pak jsem zjistila, že půlka je pro mě akorát). Také je výhoda, že tablety obsahují pouze melatonin a inulin (vláknina) a nemají ve složení napsané žádné látky, které by se mi nelíbily. Také jsem pocítila pozitivní změnu na pleti (zmizelo akné, únava pleti a plet je svěžejší a vitální) - to může být ale i tím, že jsem se konečně vyspala.
Proti -

19. únor 2017 90%

Zakoupeno po 8 leté zkušenosti užívání podobného produktu. Pozor na kovové věci v blízkosti. Vhodná barva stříbrná -(usazené částečky prachu)

Pro Nehlučný provoz Opravdu zachycené částečky prachu Velmi jednoduchá údržba filtru
Proti Týdenní provoz - nelze objektivně hodnotit Pochybnost nad životnosti dvou ionizačních drátků.

Jitka Těžká, 30. leden 2017 100%

Beru to jako dobrý pamlsek.

Pro Dobré mlsání.

Adéla, 26. leden 2017 100%

Doporučuji lidem, kteří do sebe nechtějí neustále "cpát" jenom léky, ale chtějí najít skutečnou příčinu jejich zdravotních problémů. ;) A nikoliv pouze potlačovat důsledek braním léků a oddalovat případné další následky... Mě osobně naprosto dokonale otevřela oči! Mám doma i druhý díl této knížky, a už se nemohu dočkat, až jej začnu číst.

Pro Skvěle napsaná knížka. Donutí člověka přemýšlím nad tím co dělá špatně ve svém životě, uvažování atd., a co je tudíž příčinou jeho zdravotních problémů. Já jsem se v několika příbězích našla.
Proti Nic

19. leden 2017 90%

Již po 10 dnech jsem zaregistrovala sjednocení hustoty a vymizení "vypelichanosti". Nárůst do délky nastal zhruba po 6 týdnech. Nicméně ještě čekám na tu hustotu/objem, to jsem jaksi zatím nezaregistrovala. Přípravek používám téměř 10 týdnů 1x denně. Co se týče podraždění očí, musí dát zapravdu recenzím, kde je uváděno, že se musí nanášet velmi malé množství. Po prvním použití a občas (když asi dám přípravku moc) se objeví velmi mírné chvilkové pálení přímo na víčku, nikoliv v oku. Proto přípravek nanáším večer těsně před spaním.

Pro - delší řasy

Pokorná, 19. leden 2017 100%

Kupuji již dva roky pro manžela, který je onkologickým pacientem. Olej mu pomáhal při i po ozařování.

Pro Olej se dobře roztírá a krásně voní. Má výborný účinek.

ivir, 8. leden 2017 50%

Nebudu vyplňovat, zda bych produkt doporučila či ne - viz výše uvedené. Také nevím, zda moje nepřijemné pnutí pokožky není navíc ovlivněno současnými mrazy. Je možné, že při použití v létě by až takové problémy nebyly - nevím. Ale obecně mám dost citlivou pokožku a ne každý krém mi "sedne" - musím zkoušet.

Pro Snadné používání s pumpičkou - obsah je tak chráněný.
Proti Konkrétně mně příliš nevyhovuje - mám pocit vysušené pokožky, takže nechám tento krém nejdříve vstřebat a pak ještě navíc znovu použiju svůj klasický krém. Ale je to jen můj osobní názor, protože každý má jiný typ pleti a co nesedne mně, může jinému vyhovovat.

Erika, 8. leden 2017 100%

Urcite doporucuji. Skvělá cena limited edition.

Pro Výborné na celkový organismus a imunitu. Beru dele a účinky opravdu pozoruji.

Ludmila, 27. prosinec 2016 100%

Doporučuji

Pro Kupuji pro maminku 84 let na podpoření paměti a studených končetin!

Ludmila, 27. prosinec 2016 100%

Doporučuji!

Pro Maximální spokojenost se složením produktu! Kupuji pravidelně na problémy se srdcem!

Inka., 25. prosinec 2016 100%

Svému psu jsem ho již jednou dávala a to v době, kdy veterinář předpovídal nutnost operace kolenního kloubu. Alavis výborně zafungoval, pes přestal kulhat a to mu vydrželo dalších 6 let! Teď se problémy s nohama podle mého názoru vrátily, ale , bohužel, nešlo o problémy s klouby, ale o mnohem závažnější onemocnění. Takže v podstatě mohu říci, že po prvém využívání dvou balení Alavisu došlo ke zlepšení až do konce života mého pejska.

Pro - opravdu funguje

Maršus, 22. prosinec 2016 70%

Vnučka občas dorazí ze školy a ve vlasech má vši. Stávající přípravek došel a tak jsem zakoupil nový (a jiný). Jak bude fungovat nevím, to zjistím, až zase přinese novou nadílku tohoto parazita!

Pro Zatím nevím
Proti Nezjištěno

20. prosinec 2016 30%

Asi dělám něco špatně. Takže zkouším ještě jednou a uvidím.....

Pro potřebuji pomocníka na trávení, mám chronickou zácpu. Bylo mi diagnostikováno dlouhé tlusté střevo. Recenze na Aloe-Vera byly veskrze pozitivní,
Proti ... ale na mne to nějak nezabralo.

Jaroslav, 20. prosinec 2016 90%

Jednoduché ovládání, dobrá cena, dobré zkušenosti s uvedeným produktem, používání není problém.

Pro jednoduché ovládání možnost připojení adaptéru

Hana, 18. prosinec 2016 100%

Zatím jsem spokojena.

Pro Dobrá cena a doufám, že mi pomůže.

Marcela Trnková, 18. prosinec 2016 100%

spokojenost

10. prosinec 2016 100%

vynikající

Pro vyzkoušeno, funguje
Proti nemám
Strana: 1 2 3 4 ... 243
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 655 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK