Recenze, diskuze a zkušenosti s Na Překyselení organismu - Indikátorové pH papírky + pH Minerals

Na Překyselení organismu - Indikátorové pH papírky + pH Minerals je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Doporučená kombinace produktů Na Překyselení organismu - Indikátorové pH papírky + pH Minerals

20. listopad 2017 100%

Ještě jsem produkt nezačala užívat, dobírám přípravky již zakoupené.

11. listopad 2017 100%

Je to dobré pro sledování acidobazické rovnováhy.

Zdeňka, 1. říjen 2017 100%

Trpím na časté překyselení žaludku,nadýmání a celkově problém s trávením.Bolest kloubů. Tento výrobek má pro mě zajímavé složení. Čekanka/ bylina/ na trávení,K2- na bolest kloubů , snižování homocysteinu.Tuto látku má každý v organismu ale když je jeho hladina vysoká stává se člověk dost nemocný a vitamín K2 tento homocystein snižuje.Další vitamíny, minerály ve složení, které se dobře do těla vstřebávají. K tomu zakoupit selektivní papírky na měření pH kyselosti. Vše vysvětleno na jejich stránkách. www.prozdravi.cz.

Eliška, 3. září 2017 100%

Snad ukazuje dobře kvůli překyselení

22. červenec 2017 100%

Doporučuji.

Alena, 21. červenec 2017 80%

Intenzita barvy moči je většinou světlejší, než barva na krabičce - hodnoty kolem 6 - 7 se hůře porovnávají, zásadité jsou vidět lépe. Modrá potěší (cca 2-3 hod po užití 1 lžičky pH Minerals - nevím ale, jak dlouho vydrží). Produkt není drahý - při použití 1x denně vydrží asi půl roku (asi nebudu z technických důvodů kontrolovat moč po každém jídle). Jiné papírky jsem nezkoušela.

Alena, 21. červenec 2017 90%

pH Minerals jsem si vybrala na základě doporučení MUDr. Šafránka - nechci totiž dále užívat léky na zjištěný vysoký cholesterol a arytmii, tak jsem to chtěla zkusit. Zatím jsem využívala 1 balení a koupila si další 2. Ještě jsem nebyla na kontrolním vyšetření, takže efekt nemohu posoudit. Subjektivně jsem neměla potíže, jen mi doktoři naměřili ty blbé hodnoty. Pokud kontrolní měření ukáže zlepšení, budu asi minerály užívat pravidelně, jinak se asi pH vrátí zpět ke kyselejším hodnotám, protože v dodržování "zásadotvorného životního stylu" asi nebudu tak důsledná..

3. červenec 2017 100%

dobrá kombinace minerálů

Marie Hloušková, 12. květen 2017 100%

doporučuji

Pro cítím se po něm velmi dobře

ladycajs, 28. listopad 2016 100%

produkt mě byl doporučen.Jsem s ním spokojená.Použití je skvělé-vypití nápoje s dobrou chutí...a s dobrými výsledky.Opravdu to funguje

Pro příjemná chutˇ

14. listopad 2016 100%

S pruduktem jsem velmi spokojená.

22. září 2016 70%

Velmi jednoduchá, v dnešní dobře potřebná a praktická pomůcka pro celou rodinu. V případě, že máte pH5,5-snadno onemocníte..

Pro jednoduchost v hodnocení výsledku
Proti škála by mohla být kratší(5-8)

Mirka, 11. červen 2016 100%

Používám 2x denně 1 lžičku,změnu jsem pocítila hned po pár dnech,zmizelo věčné nadýmání, říhání a pálení žáhy po každém jídle. Upravilo se mi trávení,stolice,zkrátka je mi fajn.

Pro Natura Way pH Minerals jsem objednala na doporučení Dr. Šafránka (kterého si velmi vážím a děkuji za jeho rady).

Mirka, 11. červen 2016 100%

tento produkt jsem objednala spolu s PH minerals na odkyselení organismu, funguje dobře, ustalo mi nepříjemné nadýmání, říhání a pálení žáhy po každém jídle. Upravila se stolice. Užívám 2x denně 1 lžičku. Doporučuji všem, kdo mají problémy strávením. Budu užívat i nadále.

Pro jednoduchá kontrola PH moči
Proti nic

19. březen 2016 100%

doporučuji

19. březen 2016 70%

asi s výhradou doporučila

Proti neýrazná tabulka pro srovnání papírky se obtížně vyndavají

7. březen 2016 100%

doporučuji

5. únor 2016 70%

užívám týden zatím žádné výsledky nepozoruji

Pro užívám týden zatím žádné výsledky nepozoruji

Zdenek, 2. listopad 2015 100%

Překyselení jsme většinově, tudíž zkuste to opravit...

Pro Všechno
Proti ¨Nic

23. říjen 2015 100%

jsem spokojená

Strana: 1 2 3 4 ... 8
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Black Friday je tady a s ním slevy až -50 %. Udělejte radost sobě nebo potěště své blízké a darujte jim kousek zdraví. Akce platí od 20. do 26.11.2017. Navíc doprava zdarma s probio kašemi Topnatur.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Doprava ZDARMA
s platbou odloženou
třeba až na leden.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK