Phoenix > Irigátor > Recenze (86)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Irigátor

Irigátor je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Phoenix Irigátor

Hampik zlin, 30. září 2017 100%

Doporučuji, je funkční a plní účel k čemu jsem ho pořídil.

Pro Kvalitní a vysoce funkční

Anna Cábová, 12. květen 2017 100%

Tento produkt se mi vzhledově líbil proti ostatním, které jsem viděla.

Pro Je velmi kvalitní. Dobře se s ním zachází.

Klára, 17. březen 2016 90%

Funguje parádně, konečně pročistí střeva

Pro Funguje jak má, plní účel
Proti Zápach plastu

Olga Slabyhoudová, 2. únor 2015 80%

Při střevních potížích a studu jít do lékárny, byla tato forma objednávky nejlepší.

Jana, 18. prosinec 2014 100%

vse funguje,tak jak ma

Pro snadna manipulace

5. prosinec 2014 100%

hodí se to vždycky

Pro dobrá pomůcka
Proti nic

Claire, 10. říjen 2014 100%

Plní svou funkci, aplikace bez problémů, snadné, rychlé.

Tereza, 15. září 2014 80%

Jiné poznatky nemám

Pro Jiný irigátor jsem na trhu nenalezla a tak kupuji tento, mám již druhý. Nemám tento typ irigátoru s čím porovnat, jiný jsem nikdy neměla. Svůj účel plní celkem slušně
Proti Hadička, která se vpravuje do rekta je na konci asi špatně opracovaná, trochu to dráždí a někdy i poškrábe vstup do rekta Regulační kohout netěsní, když se pootočí, aby tekla voda, tak teče voda kolem

Olina Stará, 7. září 2014 100%

skvělá věc, každému doporučuji

Pro jednoduché, funguje, snadná údržba
Proti zatím nic

31. srpen 2014 100%

spolehlivý obchod

Pro perfektní
Proti nic

Hana Brešťanská, 20. srpen 2014 10%

Už bych si zboží u této firmy neobjednala

Proti Zboží poškozené, bez dodacího listu

27. červenec 2014 60%

Dříve se místo ,,sáčku" prodávala jakási plechová nádoba na vodu. To mě připadalo daleko lépe a snáze omyvatelné. Igelit je naprosto nevhodný na přípravu nálevu. To pan výrobce nedomyslel.

18. březen 2014 100%

Naprosto splnil mé očekávání

Honza, 15. únor 2014 70%

viz pro a proti, nic dalšího k tomu nemám. Příště bych si asi koupil něco na 2 litry, jinak mi vše vyhovuje. Za danou cenu dostanete dobrou užitnou hodnotu.

Pro - funguje, nic jiného jsem od tohoto výrobku nečekal - jsou vidět případné nečistoty v roztoku, pytlík je úplně čirý (což se hodí třeba při odvaru z heřmánku)
Proti - má ukazatel na 1 litr, ale vleze se do něj víc, takže kdyby tam byla ryska i na litr a půl, bylo by to lepší - při vybalení se velmi špatně nasazuje hadička na pytlík, mě se to podařilo asi jen půl centimetru, ale drží to i tak

KL, 15. leden 2014 100%

Funguje podle návodu, bez problémů. Spokojenost.

Pro Funguje podle návodu bez problémů.

Věra, 30. prosinec 2013 90%

Velká spokojenost s výrobrem,snadné zacházení i údržba. Doporučuji.

22. prosinec 2013 100%

Splnil očekávání

Pro Splnil očekávání

Andrejka, 11. prosinec 2013 100%

již po prvním použití pocit očisty, lehkosti, zmizely střevní potíže. Pleť se projasní a je krásně sametová.

Pro snadné a efektivní použití
Proti slabší plast sáčku, neriskuji plnit ho více než jedním litrem vody

1. listopad 2013 100%

Hned po prvním použití jsem pocítila pozitivní změny :)

Pro Spokojenost maximální
Proti Nic

13. září 2013 100%

RYCHLOST, DOBRÁ CENA

Strana: 1 2 3 4 5
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Black Friday je tady a s ním slevy až -50 %. Udělejte radost sobě nebo potěště své blízké a darujte jim kousek zdraví. Akce platí od 20. do 26.11.2017. Navíc doprava zdarma s probio kašemi Topnatur.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lékařská poradna zdarmax
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK