Recenze, diskuze a zkušenosti s Indikátorové pH papírky (5,0-9,0) 200 ks

Indikátorové pH papírky (5,0-9,0) 200 ks je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Fisher Scientific Indikátorové pH papírky (5,0-9,0) 200 ks

Eliška, 3. září 2017 100%

Snad ukazuje dobře kvůli překyselení

Alena, 21. červenec 2017 80%

Intenzita barvy moči je většinou světlejší, než barva na krabičce - hodnoty kolem 6 - 7 se hůře porovnávají, zásadité jsou vidět lépe. Modrá potěší (cca 2-3 hod po užití 1 lžičky pH Minerals - nevím ale, jak dlouho vydrží). Produkt není drahý - při použití 1x denně vydrží asi půl roku (asi nebudu z technických důvodů kontrolovat moč po každém jídle). Jiné papírky jsem nezkoušela.

22. září 2016 70%

Velmi jednoduchá, v dnešní dobře potřebná a praktická pomůcka pro celou rodinu. V případě, že máte pH5,5-snadno onemocníte..

Pro jednoduchost v hodnocení výsledku
Proti škála by mohla být kratší(5-8)

Mirka, 11. červen 2016 100%

tento produkt jsem objednala spolu s PH minerals na odkyselení organismu, funguje dobře, ustalo mi nepříjemné nadýmání, říhání a pálení žáhy po každém jídle. Upravila se stolice. Užívám 2x denně 1 lžičku. Doporučuji všem, kdo mají problémy strávením. Budu užívat i nadále.

Pro jednoduchá kontrola PH moči
Proti nic

19. březen 2016 70%

asi s výhradou doporučila

Proti neýrazná tabulka pro srovnání papírky se obtížně vyndavají

7. březen 2016 100%

doporučuji

Alena, 6. říjen 2015 100%

Delší dobu si měřím pH a vyhovují mě tyto papírky,které jsem si koupila na doporučení pana dr.Šafránka.Odstranila jsem si kyselost v těle.Proto doporučuji se tím zabývat.

2. říjen 2015 50%

Mám problém s přiřazením barvy indikátoru na stupnici. Ad absurdum snazší na odečet pro mě byli universální papírky s větším rozsahem.

17. září 2015 100%

Není co dodat

7. červenec 2015 90%

již v minulosti jsem produkt používala od jiného výrobce a nebyla jsem spokojená

Pro přesnost snadné použití
Proti nic

1. červen 2015 100%

Za dobrou cenu

9. duben 2015 50%

Protože skoro nic neindikují, a já nevím proč, jestli je to tak správně, nemám zatím názor.

Proti Téměř se nezabarvují - nevím, jestli je to tak v pořádku

12. březen 2015 100%

doporučuji

25. leden 2015 100%

Funguje podle mých představ.

10. leden 2015 100%

dobra věc a doporucuji i ostatním s produkty ph minerals

Pro doporucuji dobra věc pro kontrolu
Proti nic

4. prosinec 2014 70%

Fajn test,číst pečlivě návod.Spokojenost.

17. červen 2014 100%

Není co vytknout. Díky těmto papírkům mohu sledovat jaký má dopad mé stravování a živ. stxyl na mé zdraví

Pro Jsem spokojena

hana.brychova@volny.cz, 6. květen 2014 70%

Produkt jsem si vybrala na doporučení lékaře, abych zjistila překyselení organismu.

Pro Jednoduché použití
Proti Neumí přesné hodnoty pH

Milolslav, 3. květen 2014 100%

Doporučuji, jsem přesvědčen o efektu při používání a dodržování správných hodnot.

Pro 100%

10. duben 2014 100%

doporučuji

Pro splnili svůj ůčel
Proti je to celkem drahá věc, ale dají se rozstříhat na menší, pak vydrží déle
Strana: 1 2 3 4 5
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 655 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK