Recenze, diskuze a zkušenosti s Indikátorové pH papírky (5,4-7,0) 200 ks

Indikátorové pH papírky (5,4-7,0) 200 ks je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Fisher Scientific Indikátorové pH papírky (5,4-7,0) 200 ks

Borůvka, 4. květen 2017 50%

Pro rychlou orientaci určitě mohu doporučit, jen asi záleží, z které šarže dostanete proužky - proužky v některé krabičce jsou asi napuštěny méně intenzivně, což trochu znesnadňuje určování. Jinak je to výborný pomocník na "hlídání" překyselení organizmu, používám už několik let a od hodnoty 5,4 jsem se postupně dopracovala úpravou stravy až k hodnotám blízkým 7.

Pro rychlé zjištění pH snadné používání není třeba laboratorních testů a přesto člověk ví, jak na tom je výhodná cena
Proti oproti minulé dodávce proužky ukazují slabší zabarvení, takže někdy je určení barvy dost těžké

Anna Hessová, 30. květen 2016 100%

nic důležité

Pro vše
Proti nic

1. srpen 2015 100%

O.K. děkuji

MARIE, 11. srpen 2014 100%

OKAMŽITÁ KONTROLA VLASTNÍHO TĚLA A DLE TOHO NÁSLEDNÁ ÚPRAVA JÍDELNÍČKU

Pro POTŘEBOVALA JSEM ZJISTIT STAV ,, TĚLA,,

Iva, 21. červenec 2014 100%

Produkt je skvělý, protože mi každý den umožňuje hlídat si zakyselení svého těla při vynaložení minima peněz, času a usilí.

Pro Skvělý pomocník pro lidi, kteří v dnešní hektické době chtějí mít své zdraví pod kontrolou.
Proti Zatím jsem žádné neobjevila.

7. květen 2014 100%

Důvodem je podrobnější stupnice, než jsou papírky PH běžně k dostání.

Pro Potřebovala jsem podrobnější než lze běžně sehnat.
Proti nic

12. březen 2014 40%

žádný zázrak

Pro nevím
Proti barva zůstává pořád tmavá - kdykoliv

Karla, 11. listopad 2013 100%

při kontrole kyselosti oganismu používám tento produkt denně již asi rok a plně mi vyhovuje doporučila jsem tento výrobek několika známým

Pro snadná manipulace s výrobkem

24. květen 2013 100%

Spolehlivé, ale příště si vezmu s širším rozsahem měření PH.

Pro Jsou výborné, ale příště si vezmu s širším rozsahem měření PH.

Ivan Berka, 4. květen 2013 100%

Funční, přesné, skladné – doporučuji. Pro správný odečet naměřených hodnot je třeba nechat otevřenou krabičku nabo vyjmout barevnou škálu.

Pro Citlivé. Skladné.
Proti Nešikovné umístění barevné škály s odpovídajícími hodnotami; při uzavření krabičky znesnadňuje odečet naměřených hodnot mléčný nádech plastové krabičky.

28. duben 2013 100%

Velice dobry produkt.

25. březen 2013 90%

Je příliš brzy na ohodnocení účinnosti, jinak zatím vše v pořádku

Pro .

Josef Herma, 6. říjen 2012 100%

plně vyhovují

Lidka, 13. srpen 2012 100%

doporučuji

Pro velké množství za dobrou cenu
Proti větší rozpětí měření,až do 8 ph

29. červenec 2012 100%

Jednoduchá manipulace, okamžitý výsledek.

24. červen 2012 90%

stanovení kyselosti mého organizmu,doporučuji

Oldřich Němec, 4. červen 2012 100%

Produkt pomáhá zjišťovat kyselost organismu. Věřím, že stav pH moči je obrazem stavu celého organismu. Po prodělaném nádorovém onemocnění je udržování organismu v zásaditém stavu velmi důležité. Proto jej doporučuji všem okolo sebe. Trošku mě vadí, že se moč musí odebírat do pohárku a následně dojde k testování. Lze papírek vložit přímo do proudu moči? To bymě zajímalo. Jinak díky, protože v lékárnách a prodejnách zdravotních pomůcek takový produkt nemají. Díky za něj.

Pro Rychlá orientace a zjištění stavu.

21. květen 2016 100%

6. říjen 2015 70%

10. září 2015 60%

dobrý

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Black Friday je tady a s ním slevy až -50 %. Udělejte radost sobě nebo potěště své blízké a darujte jim kousek zdraví. Akce platí od 20. do 26.11.2017. Navíc doprava zdarma s probio kašemi Topnatur.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK