Recenze, diskuze a zkušenosti s Glutathion LGT-500+ 60 tob.

Glutathion LGT-500+ 60 tob. je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku FORAT s.r.o. Glutathion LGT-500+ 60 tob.

21. srpen 2017 100%

doporučeno lékařem, snad pomáhá

19. červenec 2017 100%

Užíváj jej krátce, nemohu posoudit

standa, 2. březen 2015 80%

10 dní je málo pro hodnocení

Táňa, 23. únor 2014 90%

Zatím mi nákup vyhovuje. Produkt používám již 3. měsíc a nic negativního nepozoruji. Byl mi lékařsky doporučen, tak mu zatím věřím.

Pro Byl mi doporučen lékařkou

8. červenec 2017 100%

Pro snížení mezibuněčného stresu

1. červenec 2017 100%

23. květen 2017 100%

1. červenec 2016 100%

31. květen 2016 100%

15. únor 2015 90%

2. únor 2014 100%

6. leden 2014 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 655 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK