Skin-Cap > Epigen Intimo 60 ml > Recenze (20)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Epigen Intimo 60 ml

Epigen Intimo 60 ml je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Skin-Cap Epigen Intimo 60 ml

27. květen 2014 100%

Od doby,co produkt preventivně používám,nemám tak časté intimní problémy.

Pro Zatím nejlepší produkt,co jsem vyzkoušela.
Proti Je drahý.

30. červen 2013 90%

Od té doby, co jej používám, jsem se s "daným" problémem znovu nepotýkala (používám Epigen preventivně 5 dní v měsíci a v horkém počasí a vše je OK)

7. září 2012 90%

jsem spokojená

Pro dobrý výrobek
Proti nic

Michaela Kminiakova, 5. květen 2012 90%

som spokojná bradavice pomaly miznu.Doporučujem každému čo má taký problém ako ja

Pro zatial mi to pomáha
Proti ziadne proti nemá tento prípravok

3. říjen 2016 70%

20. červen 2016 70%

27. květen 2016 100%

12. březen 2016 10%

14. červenec 2015 100%

28. květen 2015 40%

28. duben 2015 70%

11. duben 2015 90%

18. leden 2015 100%

13. leden 2015 100%

2. listopad 2014 80%

2. září 2014 90%

29. červenec 2014 70%

29. červenec 2013 90%

funguje

25. prosinec 2012 90%

24. srpen 2012 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 443 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK