loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Barny´s Celadrin Extra silný mast FORTE 40 g

2018-01-11 07:56:36

Celadrin jsem si koupila už opakovaně jako doplněk k rehabilitačnímu cvičení a analgetické léčbě bolestí při artróze kolenního kloubu. Už po 14 dnech užívání jsem přestala brát analgetika, pouze Celadrin a mohu potvrdit, že se mi bolesti objevují jen občas a v menší intenzitě.

2017-12-22 08:14:51

Celadrin mi moc pomohl. Hrozně mě bolelo koleno, už jsem nemohla ani spát. Chození se stávalo problémem. Po vybrání necelého balení se cítím o mnoho lépe, dokonce si mohu dřepnout. Je to moc dobrý přípravek, který začal brát i manžel.

2017-11-21 13:38:55

Celadrin mi pomohl. Je mi jedenapadesát a po ránu jsem se cítila dost ztuhlá. Což mi dělalo starosti, nechci, aby se to zhoršovalo, kdybych to neřešila, tak jsem hledala možnosti a celadrin mne podle popisu zaujal, tak jsem se ještě podívala na jiné recenze na netu. A objednala jsem si dvouměsíční dávku, přičemž po týdnu se mi zdálo, že kolena a kyčle už fungují líp, po dvou měsících je mi fajn.

2017-08-09 14:37:10

Produkt Celadrin Extra silný jsem brala a jsem velice spokojena, určitě bud opět užívat.

2017-06-21 07:26:56

Jedno balení produktu Celadrin Extra silný jsem již snědla a chystám se koupit další, jelikož jen při dlouhodobém užívání je vidět výsledek a ja potřebuji novou chrupavku. Současně jím koňský kolagen ve velkých žvýkacích tabletách s višňovou příchutí. Po deseti dnech tohoto užívání jsem přestala celá křupat. Myslím, že součinnost obou preparátů mi zajišťuje můj pohyb bez bolesti, i když mezi kostmi není žádná chrupavka a dřou se kosti o sebe. Celadrin jsem si nasadila ve velké dávce 2-0-2. Cítím se ošetřeně, mohu-li to takto nazvat. Mám v sobě velkou víru i vůli, protože umělé koleno ještě opravdu nechci. Na to je čas. Doufám, že vám mé info alespoň k něčemu poslouží.

2017-04-25 13:11:07

Produkt Celadrin Extra silný jsem zakoupila pro svou 70ti letou maminku, která delší dobu trpěla nepříjemnými bolestmi kolenního kloubu. Cca po 2 týdnech užívání tohoto produktu jí bolest zcela zmizela. Užívá dále dle doporučení. Mohu jen doporučit.

2017-04-19 09:41:49

Užívám Celadrin na klouby teprve krátce, ale mám dobrý pocit. Bolesti kloubů jsou menší a tak budu v užívání pokračovat.

2017-02-15 12:24:12

Užívala jsem dohromady tyto produkty Celadrin Locomotive a Celadrin Extra silný už jednou, před 6 měsíci a od příštího měsíce, po menší pauze (4 měsíců) budu zase opakovat kúru. Po jejím skončení budu zase pokračovat. Byla jsem s nimi v první kúře velmi spokojená a do konce roku budu mít ty kúry dvě za sebou. Bolesti jsou jen při větší námaze, ale v menším množství, jen přes den. V noci bolesti necítím, spí se mi dobře celé noci. Myslím, že to jsou velmi dobré přírodní produkty. Z toho, co jsem všechno předtím užívala, jsou určitě nejlepší. V léčbě budu dále pokračovat.

2016-10-21 13:54:49

Mám již dlouho artrózu v pravém koleni a skutečně se bolesti tohoto kolene po 45 denním užívání Celadrinu snížily. Bohužel se mi současně velmi zhoršila bolest levého kolene, tak beru Celadrin dál a uvidím, zda mi opět pomůže.

2016-10-19 12:18:55

Nyní užívám již druhé balení Celadrinu a jsem velice spokojena. Recenze na tento výrobek nelhaly. Pokud má někdo jiný názor, má již klouby v dezolátním stavu a tento preparát mu nemůže pomoci. Na moje problémy s kolenem, které bylo bolestivé po dlouhých, několika kilometrových procházkách v různých terénech, preparát zabral. Uvidím, co se bude dít, až doberu druhé balení a dám si několik měsíců pauzu dle instrukcí.

NAHORU