Recenze, diskuze a zkušenosti s Cannabis Power konopné kapsle - 120 kapslí

Cannabis Power konopné kapsle - 120 kapslí je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Natural Medicaments Cannabis Power konopné kapsle - 120 kapslí

Čekal jsem trošku delší dobu, ale nyní musím řici, že se výsledek po používání produktů Cannabis Power a Bio Konopné semínko loupané projevil velmi brzy. Úprava metabolismu, celková aktivita organizmu, to všechno je zlepšeno. V další době určitě budu chtít využít i jiné produkty z konopí.

Myslím, že mi přípravek Cannabis Power pomáhá. Asi jsem čekal o něco vyšší účinky. Jinak jsem spokojen.

Hana, 9. prosinec 2017 100%

zatím velmi krátká doba na hodnocení

Mila, 18. leden 2015 70%

užívám krátce,nemůžu zatím zcela hodnotit

29. prosinec 2014 100%

Hodnotím kladně

24. září 2014 100%

snad se projeví účinky později

Pro dobrá cena

Dagmar Kempná, 29. prosinec 2013 10%

Prozatím zkouším tento produkt a uvidím zdali se můj zdravotní stav bude zlepšovat. Na kontrolu k mé lékařce jdu až za 3 měsíce. U Cholesterolu žádné změny necitíte.

2. listopad 2017 70%

2. říjen 2016 100%

13. srpen 2016 60%

7. prosinec 2014 20%

29. prosinec 2013 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Objednejte DNES, garantujeme doručení do Vánoc! Doprava ZDARMA na všechny produkty značky EkoMedica Czech. Akce platí od 14.12. do 17.12.2017.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lékařská poradna zdarmax
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK