Starlife > BOBY STAR 100 g > Recenze (14)

Recenze, diskuze a zkušenosti s BOBY STAR 100 g

BOBY STAR 100 g je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Starlife BOBY STAR 100 g

10. červenec 2015 100%

Používám jej při práci a zákazníci jsou spokojeni a pomáhá jim

Pro dobré zkušenosti a pomáhá

DANA, 25. leden 2015 100%

Po dvou měsících neustálých bolestí kolen , kdy nic nezabralo , po aplikaci Starlife Body staru , bolesti konečně ustupují .

Pro Kvalitní výrobek . Opravdu funguje .

1. prosinec 2014 100%

Produkt používám při nachlazení na průdušky nebo při bolestech páteře na postiženou oblast.

Iva Kafková, 21. říjen 2014 100%

Doporučuji. Výborný produkt při úporných bolestech, kdy přípravky dostupné v lékarně nepomáhají včetně mastí s hadím jedem, apod.

Pro Téměř okamžitá úleva od bolsti zad a namožených nohou
Proti Nevím o žádném "proti"

babička, 11. březen 2014 100%

jeden z přípravků, který mě doopravdy pomohl nemám otoky a i bolestivost ustoupila a pohyblivost se zlepšila

Pro pomáhá

Irena Kroftová, 5. září 2013 80%

vyzkoušela jsem už několik mastí na svaly a klouby, ale tato jediná mi pomohla produkt se dobře vstřebává a za chvilku pociťuji úlevu doporučila bych ho každému, kdo má bolesti kloubů a svalů. zvolila bych jenom slůvko ano - vynikající a rychlý účinek na nic si nebudu dávat pozor, vybírám jenom produkty, které chci

Pro snížení bolesti v daném místě byli popsány dobré vlastnosti této masti

Jitka, 3. září 2013 100%

Doporučuji

Pro Okamžitý účinek, musí se nátěr mastí opakovat, ale je jen malá spotřeba, dobře se roztírá a okamžitě vsákne.
Proti Pro důchodce je trochu dražší, ale vyplatí se svým účinkem.

26. červen 2017 100%

23. září 2016 100%

30. leden 2016 100%

1. listopad 2015 90%

8. listopad 2014 90%

3. prosinec 2013 100%

28. březen 2013 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 703 600 zásilek...

Doprava zdarma s vybranými vánočními dárky. Udělejte radost sobě nebo potěšte své blízké dárkem pro jejich zdraví. Akce platí do 13.12.2017.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Doprava ZDARMA
s platbou odloženou
třeba až na leden.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK