Iswari > Bio Agave sirup 500g > Recenze (13)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Bio Agave sirup 500g

Bio Agave sirup 500g je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Iswari Bio Agave sirup 500g

Řeřichová Věra, 30. srpen 2016 100%

Také všem doporučuji 100%

Pro Na doporučeni jsem objednala a nelituji toho je výborný.

5. květen 2015 100%

vhodný jako sladidlo, doporučuji

24. únor 2014 100%

nezvíšila se hladina cukru

Pro ano

9. únor 2014 90%

vyhovuje mi, že je použitelný i pro diabetiky chuť je zvláštní a velmi příjemná musím se hodně ovládat, abych ho nespotřebovala velmi brzy

Pro zvláštní příjemná chuť vysoká sladkost malá spotřeba
Proti vysoká cena

26. leden 2014 100%

BIO kvalita, výrobek odpovídá popisu v nabídce, perfektní a rychlá dodávka zboží.

10. prosinec 2013 100%

super výrobek

Josef Lazecký, 11. květen 2013 70%

přípravek neutrální chuti, vhodný jako doplňkové sladidlo. užití velmi jednoduché, pohotové.

Pro jako dia sladilo s neutrální chutí
Proti bez připomínek

24. březen 2013 100%

vyborne sladidlo i pro diabetiky

Pro dobry
Proti nic

5. květen 2015 100%

-

Pro vynikající,objednávám často
Proti -

Jitka, 3. květen 2015 100%

Výborný

Pro Úžasný na pečení pro diabetika

18. červen 2014 100%

Hanka Vazanska, 1. červen 2014 100%

Doporucuji

Pro Vyborna chut Zdrave slazeni
Proti Vyssi cena

29. duben 2013 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací