Recenze, diskuze a zkušenosti s BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION je produkt prověřený našimi zákazníky. Než si objednáte vaši novou kosmetiku, prohlédněte si recenze a zkušenosti těch, kteří nakoupili před vámi. Jejich hodnocení vám pomůže při rozhodování.

8. únor 2016 100%

olej je výborné chuti jak při přípravě zubní pasty ,tak i přidáním do jídla

Jarka5, 4. leden 2016 100%

Určitě doporučuji

Jaroslava Drbošalová, 7. říjen 2015 100%

Protože je bio,chutný,zdravý... Na co si dávat příště pozor?Abych včas objednala další :-)

Pro zdravý chutný!

21. červenec 2015 100%

Doporučuji

Pro Používám na vše. Universální použití. Krásná vůně. Výborný i chuťově.
Proti Nevydrží vyšší teploty a to ani v tmavé skříňce, ale s tím se počítá

21. květen 2015 100%

s kokosovým olejem jsem velice spokojená

Pro používám při pečení, smažení, do kaší - super!

6. květen 2015 100%

Používám pouze na pleť.Pleť je po použití oleje nádherně hebká a voňavá. Jsem spokojená

Pro Jemný voňavý olej.

Štěpán Nepraš, 30. březen 2015 90%

Výborný zejména pro přímý konzum (na chleba). Na smažení je ho škoda.

Pro Vysoká kvalita. Výborné aroma. Doufám, že přispěje ke zlepšení mého zdraví.
Proti Uvítal bych nižší cenu.

Džuganová, 19. březen 2015 100%

zatím se seznamuji s produktem,uvidím po delší době používání

8. únor 2015 70%

Na vaření si to vzhledem k ceně nedovedu představit (litr vyjde okolo tisícovky)

Pro vůně
Proti tuhé, mastné(podobné vepř.sádlu) postupně se vstřebá ale kvalitní krém na ruce je lepší

21. leden 2015 80%

Příjemný klasický kokosový olej, který je příjemný na tělo i k jídlu. Není příliš mastný, večer si ho natřu a ráno je zcela vstřebaný.

Pro krásně voní, dobře se roztírá
Proti okamžitě se roztéká, ale neviděla bych to zase jako úplné mínus

22. prosinec 2014 100%

voní, skvěle se roztírá na pleti a také dobře chutná

Pro vynikající

Jaroslava Ciprová, 27. listopad 2014 100%

kokosový olej je výborně roztíratelný, příjemně voní a na pleti je výrazně vidět

Pro perfektní

Hanka, 27. listopad 2014 100%

Kokosový olej využívám při nachlazení, lžičku 3x denně rozpustím v ústech, Nemoc u mne nepropukne, protože má olej antibakteriální a antivirové účinky. Na zimu ideální i k ochraně pokožky.

Pro - široké využití - všelék

Jana, 19. listopad 2014 80%

Olej má příjemnou vůni i chuť. Zatím jsem ho vyzkoušela jsem ho jako přídavek do studené kuchyně a dále na promázání ekzému na rukou. Pokožka je po použití příjemně vláčná, olej se dobře vstřebává.

25. srpen 2014 100%

Zajímavý produkt, který jsem chtěl vyzkoušet a splnil očekávání.

24. únor 2014 100%

jsem spokojená

Pro vůně, chuť

20. únor 2014 100%

Skvělý po všech stránkách; příjemná jemná kokosová vůně.

Pettulina16, 3. únor 2014 100%

Veliká spokojenost-rychlé dodání.

Pro Úžasný výrobek...mažu si s tím celé tělo,v létě po opalování,obličej,ruce....nic lepšího není!!!

sunya, 18. prosinec 2013 100%

voní přírodní produkt

Pro vůně

18. listopad 2013 70%

krásně voní a má dobrou konzistenci.

Strana: 1 2 3
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací