Recenze, diskuze a zkušenosti s BIO Kokosový olej bez vůně 400 ml

BIO Kokosový olej bez vůně 400 ml je produkt prověřený našimi zákazníky. Než si objednáte vaši novou kosmetiku, prohlédněte si recenze a zkušenosti těch, kteří nakoupili před vámi. Jejich hodnocení vám pomůže při rozhodování.

Viky, 5. říjen 2015 100%

Chtěla jsem ho vyzkoušet. Vyzkoušela jsem ho na pečení,smažení i do polévek,je bez příchutě,rychle se rozpouští. Můžete ho použít i na suchou pokožku,rty,na vrásky. Určitě doporučuji je velmi jemný a chuťově neutrální jsem s ním spokojená

Pro Je bez příchutě můžete ho použít do spousty jídel rychle se rozpouští je příjemný i na pokožce

16. září 2015 100%

vynikající produkt za přijatelnou cenu

Pro zdravíprospěšné

28. srpen 2015 100%

Doporučuji.

Pro Používám delší dobu.
Proti Žádná.

21. červenec 2015 100%

Doporučuji

Pro Výborný do salátů, na chleba. Na kůži, na vlasy

Eva, 19. červenec 2015 90%

Naprosto vyhovuje mým požadavkům

Pro Všestranné použití
Proti V letním období o dovolené tekutý stav, ale není na závadu.

27. březen 2015 70%

je pro mě lepší s vůní kokosu

Pro jeho účinky
Proti cena

Karin, 26. květen 2014 100%

Nemohu laktozu, olej používám jako náhražku másla. Je výborný na studenou i teplou kuchyni, naslano i nasladko.

27. březen 2014 100%

Používám k pečení

9. únor 2014 90%

mám výrobek poprvé, líbí se mi jeho chuť i možnost použití jako kosmetického přípravku s dalším využitím se zatím seznamuji

Pro šíře použití dobrá chuť
Proti zatím nic

18. duben 2016 90%

30. leden 2016 100%

7. říjen 2015 90%

4. říjen 2015 100%

3. říjen 2015 100%

2. říjen 2015 100%

20. září 2015 100%

24. červen 2015 90%

16. červen 2015 100%

zdraví

21. říjen 2014 100%

21. říjen 2014 100%

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací