Recenze, diskuze a zkušenosti s Kokosový olej BIO panenský 180 ml

Kokosový olej BIO panenský 180 ml je produkt prověřený našimi zákazníky. Než si objednáte vaši novou kosmetiku, prohlédněte si recenze a zkušenosti těch, kteří nakoupili před vámi. Jejich hodnocení vám pomůže při rozhodování.

František Hruboň, 13. srpen 2017 90%

Obsah i obal jsou kvalitní.

10. srpen 2017 90%

Nemám zatím žádné zkušenosti

šéfová, 9. srpen 2017 100%

produkt znám a jsem s ním spokojena

Jarmila, 9. srpen 2017 10%

zatím jsem ještě neotevřela, ale s kokosovým olejem již mám zkušenosti, takže doporučuji. Roztíratelnost, když je vytaženo z ledničky je obtížná, vůně střídmá, konzistence hustá, samozřejmě když se nechá stát v pokojové teplotě, tak je roztíratelnost výborná

eliska, 7. srpen 2017 100%

Já ho používám na tělo a jsem spokojená.Do jídla jen sporadicky,jen na přimaštění dovážených obědů /dieta bez tuků/

Pro o výhodě nevím.Povím jen to,že mi dělá dobře na mou starou kůži

7. srpen 2017 100%

chci vyzkoušet na hrubou kůži

moninka, 6. srpen 2017 100%

SUPER BIO KOKOSOVÝ OLEJ

Pro SUPER VONAVÝ BIO OLEJ ! MOC MI CHUTNÁ
Proti -

Alena, 5. srpen 2017 90%

Pozžívám ho na pleť, je úžasný.

Ariana, 4. srpen 2017 100%

Doporučila jsem hodně mým známým a všichni jsme s ním maximálně spokojeni. Krásně voní i chutná

Jitka, 10. srpen 2017 80%

Pro Je to zdravý tuk.

10. srpen 2017 100%

9. srpen 2017 90%

Pro kokosový olej používám v kosmetice a v péči o vlasy

8. srpen 2017 80%

Pro Zdravy a všestranně použitelný.

milarej, 7. srpen 2017 100%

Pro olej používám denně. děkuji

7. srpen 2017 100%

7. srpen 2017 100%

Pro Všeobecné využití produktu,

7. srpen 2017 80%

Pro pěkně voní, používám jako kosmetiku i v kuchyni

6. srpen 2017 100%

Pro vyhovuje

5. srpen 2017 100%

Pro výborná kvalita

5. srpen 2017 100%

Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena: 0 Kč
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 782 000 zásilek...

Vše máme skladem, garantujeme doručení do Vánoc při objednání nejdéle v úterý 19.12. do 14:00. Doprava ZDARMA na produkty značky Malbucare. Akce platí od 18.12. do 24.12.2017.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2017, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lékařská poradna zdarmax
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK