Iswari > BIO Kokosový cukr > Recenze (30)

Recenze, diskuze a zkušenosti s BIO Kokosový cukr

BIO Kokosový cukr je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Iswari BIO Kokosový cukr

Snídaňovou směs, Chia semínka a Xylitol jsem objednávala pro sestru, která má cukrovku. Velice si chválí všechny tři produkty, hlavně sladidlo xylitol, který nemá žádné příchutě. Při používání semínek Chia se drží hladina cukru jak ona říká "na dobré mezi". Pro sebe jsem objednala Bio Sirup z agáve a Kokosový cukr. Oba tyto produkty používám v případě, že chci nahradit bílý cukr (např. čaj, káva, saláty aj.).

S produkty Bio Kokosový cukr a Acai Slim jsem velice spokojená. Zvláště cukr je moc dobrý, snad si ho znova objednám. Doporučuji je známým a pokud je to možné, budu doporučovat váš obchod i ostatním mým známým a přátelům. Jsem moc spokojená!

Ve vašem obchodě nakupujeme často, jsme spokojení se sortimentem, cenami, i dodacími lhůtami. Bio Konopné semínko kupujeme často, vyhovuje nám jeho široké uplatnění, zdravotní a nutriční význam.
Bio Kokosový cukr je vhodná náhrada nezdravého cukru, velmi chutný. (Není to cukr, je to prý nektar z květů). Holandské sušené kozí mléko kupujeme již po několikáté, dětem chutná a je to zdravá náhrada mléka místo nezdravého kravského.

S produktem kokosový cukr jsem byl velice spokojen:)  Bylo to fantastické.

Kokosový cukr je dobrý přírodní cukr.

Kokosový olej není sladký jako obyčejný cukr, a není to jen obyčejný cukr.

S výrobkem Regalen jsem velice spokojená, protože splnil vše co jsem očekávala, používáme ho celá rodina. Bio Kokosový cukr 250 g je velice chutný a sladím si každý den, do kávy je výborný.

22. červen 2016 100%

Příjemná chuť

Pro chutná

23. leden 2016 100%

úplně mne omámil, jedním slovem vynikající, za ty peníze určitě stojí, alespoň vyzkoušet

Pro jeho chuť je neodolatelná, není cítít po kokosu, spíše oříšky s karamelem nebo tak něco

5. květen 2015 100%

lze použít jako náhradní sladidlo místo cukru

26. březen 2015 100%

Výborný. Pro labužníky doporučuji.

Pro Curk si dáváme do kaší, je velice chutný, voňavý.
Proti vysoká cena

Andrea, 29. prosinec 2014 80%

Výborný pro ty, kteří sledují GI. Neovlivňuje negativně chuť nápoje. Vzhledem k vyšší ceně se vyplatí jen pro občasné použití.

Pro Hodí se především do kávy. Jemná, lehce karamelová neagresivní chuť ve srovnání s bílým cukrem. Vhodný pro ty, kdo sladí málo.
Proti Sladí málo oproti běžnému cukru. Je drahý.

5. říjen 2014 90%

Mám ráda přírodní produkty.

Pro Nízky gl.index

Pavla Krajčovičová, 27. září 2014 80%

Používám místo bílého cukru

22. září 2014 100%

Super cukr...karamelová chuť a prý je i zdravý...takže paráda :-D

27. červenec 2014 50%

Chutˇ velice příjemná. Cena je příliš vysoká.

13. leden 2014 100%

Dobrý přírodní cukr :-)

28. červen 2013 100%

není sladký jako obyčejný cukr a není to jen obyčejný cukr

Pro není sladký jako obyčejný cukr a není to jen obyčejný cukr

3. červenec 2016 100%

8. březen 2016 100%

super

Pro super
Strana: 1 2
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací