Recenze, diskuze a zkušenosti s Bio regenerační obličejový olej - Avenia 20 ml

Bio regenerační obličejový olej - Avenia 20 ml je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Saloos Bio regenerační obličejový olej - Avenia 20 ml

S olejíčkem Avenia jsem velice spokojena, pomáhá mi na akné, budu si objednávat určitě další.

Obličejový olej Avenia používám dlouhodobě.

S produkty Hydrofilní odličovací olej - Levandule, Bio regenerační obličejový olej - Ylang-ylang a Bio regenerační obličejový olej - Avenia jsou úžasné produkty, jsem s nimi moc spokojena, mají krasnou vůni.

Regenerační obličejový olej Avenia má úžasnou vůni, jsem moc spokojena.

Dobrý den, s přípravky, které jsem si u Vás koupila, jsem spokojená. Greposept kapky užívám preventivně a jsou dobré na kloktání. Olejíček Bio Avenia používám delší dobu a asi díky němu mám pleť bez vrásek. Moc děkuji za vždy rychlé vyřízení objednávky.

Mona, 13. duben 2016 100%

moc skvělá záležitost od Saloosu

Pro skvělá záležitost
Proti -

19. duben 2015 100%

Ze vsech oblicejovych oleju Saloos mi tento vyhovoval zatim nejvic. Je perfektni na mou citlivou pokozku. Vune me sice zrovna nenadchla, ale rychle jsem si na ni zvykla - a hlavne neni az tak podstatna :-)

22. listopad 2014 100%

výborný,měla jsem ho už vloni-doporučuji,pokožka vláčná ,příjemný a malá spotřeba-výborná cena

Ivanka Burešová, 21. říjen 2014 100%

Všechny výrobky, které jsem si objednala jsou skvělé. Děkuji

Pro Na mé doporučení si objednala i paní sousedka a je velmi spokojená

15. prosinec 2013 100%

používám dlouhodobě

24. září 2013 100%

PŘÍJEMNÁ VŮNĚ BILIN,PO POUŽITÍ JE PLET JEMNÁ

Lucie, 9. září 2013 100%

uzasna vune jsem moc spokojena

Pro uzasna vune jsem moc spokojena

3. březen 2013 100%

Má dobré recenze. Stačí pár kapek. Zatím dobré, ale používám jen chvilku.

3. říjen 2012 90%

doporučuji

Pro vyhlazuje pleť, pomáhá zklidnit pleť, účinkuje

20. duben 2016 100%

18. duben 2012 90%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 066 600 zásilek...

TIPY na VÁNOČNÍ DÁRKY pro muže, ženy i celou rodinu >>

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací