loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Finclub Fin Avis 50 ml

2017-12-22 08:38:16

Při první objednávce Fin Avisu jsem netušila, že zdaleka nebude poslední. Fin Avis je přírodní zázrak. Po týdnu užívání jeho účinky byly již téměř stoprocentní. Psychické problémy ustaly a kapičky nahradily lexaurin i neurol.

2017-08-11 13:20:56

Fin Avis nám doporučil lékař neurolog, který má v péči našeho syna, který je hyperaktivní a má podezření na poruchu autistického spektra. Fin Avis užívá již rok a celkově se po něm hodně zklidnil a správné dávkování mu upravilo v noci spánek. Býval třeba 2 hod v kuse vzhůru. Teď je vzhůru pouze cca 2x do měsíce. Jsme s ním velmi spokojeni.

2017-06-20 07:47:46

Přípravek Fin Avis používám cca rok a splňuje to, co se od něho očekává. Nemohu si na něj ani v nejmenším stěžovat.

2015-01-06 09:27:57

S výrobkem Fin Avis jsem spokojena.

2014-11-10 09:14:17

Produkt Fin Avis užívá můj desetiletý syn. Napsala nám ho MUDr. Lněničková z neurologie a jsme s ním spokojeni. Je hyperaktivní a ve škole neudržel pozornost. Od doby užívání Avisu se o hodně zlepšil, takže na produkt nedám dopustit.

2014-06-17 08:00:49

S přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

2014-05-26 14:48:10

Dobrý den, s produkty Fin KarditabsObezinFin Avis jsem opravdu spokojená.

2014-05-23 15:02:43

Dobrý den, s přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

2014-04-23 08:09:51

Allegra Comfort mi opravdu navodil pocit dobré nálady, akorát je škoda, že je krabička brzo prázdná. Fin Avis je dobrý uspávací prostředek. Je přírodní a jsem s ním velmi spokojená. Budu objednávat dále.

2014-03-10 12:33:16

Neuran mi vyhovuje a myslím, že je to dobrý výrobek. Fin Avis je taky fajn, ale proti nespavosti mi více zabírá produkt Tryptofan plus, který jsem u vás také zakoupila.

NAHORU