loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Finclub Fin Avis 50 ml

22.12.2017

Při první objednávce Fin Avisu jsem netušila, že zdaleka nebude poslední. Fin Avis je přírodní zázrak. Po týdnu užívání jeho účinky byly již téměř stoprocentní. Psychické problémy ustaly a kapičky nahradily lexaurin i neurol.

11.08.2017

Fin Avis nám doporučil lékař neurolog, který má v péči našeho syna, který je hyperaktivní a má podezření na poruchu autistického spektra. Fin Avis užívá již rok a celkově se po něm hodně zklidnil a správné dávkování mu upravilo v noci spánek. Býval třeba 2 hod v kuse vzhůru. Teď je vzhůru pouze cca 2x do měsíce. Jsme s ním velmi spokojeni.

20.06.2017

Přípravek Fin Avis používám cca rok a splňuje to, co se od něho očekává. Nemohu si na něj ani v nejmenším stěžovat.

06.01.2015

S výrobkem Fin Avis jsem spokojena.

10.11.2014

Produkt Fin Avis užívá můj desetiletý syn. Napsala nám ho MUDr. Lněničková z neurologie a jsme s ním spokojeni. Je hyperaktivní a ve škole neudržel pozornost. Od doby užívání Avisu se o hodně zlepšil, takže na produkt nedám dopustit.

17.06.2014

S přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

26.05.2014

Dobrý den, s produkty Fin KarditabsObezinFin Avis jsem opravdu spokojená.

23.05.2014

Dobrý den, s přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

23.04.2014

Allegra Comfort mi opravdu navodil pocit dobré nálady, akorát je škoda, že je krabička brzo prázdná. Fin Avis je dobrý uspávací prostředek. Je přírodní a jsem s ním velmi spokojená. Budu objednávat dále.

10.03.2014

Neuran mi vyhovuje a myslím, že je to dobrý výrobek. Fin Avis je taky fajn, ale proti nespavosti mi více zabírá produkt Tryptofan plus, který jsem u vás také zakoupila.

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK