loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Alavis ALAVIS™ Triple Blend Extra silný 700 g

2018-07-11 14:24:23

ALAVIS™ Triple Blend Extra silný užívám již několik let a řekl bych, že kloubům pomáhá, mohu zase běhat téměř bez bolesti.

2017-12-21 10:40:48

S přípravkem Alavis jsem spokojená. Po užívání 21 dní se mi ulevilo. Doporučuji všem.

2017-11-24 14:20:58

Za svoji osobu můžu napsat jen velmi kladný učinek Alavisu na mé klouby, po měsíci užívání už začaly bolesti v kolenech ustupovat, i když jsem před užíváním tohoto přípravku utrácel nemalé peníze za doplňky stravy na klouby. Jsem velmi spokojen a zjistil jsem, že tento přípravek v mém okolí užívá vice lidí, kteří jsou taky s přípravkem ALAVIS Triple Blend Extra silný velmi spokojeni s jeho učínkem.

2017-11-24 13:02:05

Produkt ALAVIS bereme oba s manželem již cca 45 dní a musím sdělit, že máme oba pocit jen té nejlepší účinnosti  na naše klouby i celý organismus. Já osobně jsem měla problém s koleny a stav se mi o hodně zlepšil, ale přiznám se, že je to i v kombinace s ranním lehkým cvičením. Jsem ráda, že jsme si tento produkt zakoupili.

2017-11-23 14:08:40

S účinkem produktu Alavis Triple Blend Extra silný 700g jsem velmi spokojená. Užívám ho již 2 měsíce na velké noční bolesti karpálního tunelu. Již po šesti nedělích nevím, že karpální tunel mám. Různá mazání, lektvary, apod. nezabraly, až Alavis zafungoval správně.

2017-11-23 13:55:20

Preparát Alavis užíváme s manželkou již podruhé. O existenci přípravku jsme se dozvěděli od známého až v loňském roce. Přípravek funguje, manželka měla potíže s kolenními  klouby a zápěstím. Po užití problémy z 90% zmizely. Já mám potíže s kyčelním kloubem a koleny. Mé klouby jsou již značně poničeny, přesto jsem přesvědčen, že devastace kloubů po využívání preparátu ustala, neboť mohu chodit bez berlí.

2017-11-23 08:11:22

Alavis užíváme s manželem. Původně jsme brali vše s úsměvem, že je celé to povídání o výsledcích asi nevěrohodné. Ale během dalších dnů zjišťujeme a musíme přiznat, že Alavis nám pomáhá. Stav se určitě zlepšil. Bolesti kolene zcela nevymizely, ale jsou skutečně menší /od července se léčím po úrazu menisku - každý měsíc odsávání tekutiny a obstřiky, naposledy v půlce října/. Věřím, že úleva bude pokračovat i nadále.

2017-11-21 12:59:32

Úvodem uvádím, že jsem 78-letý stařec a trpím polyartrózou a s její léčbou mám letité zkušenosti. Nemoci však nepodléhám a jsem dosud pohybově i pracovně aktivní. Od Alavisu jsem neočekával zázrak, po referencích mých známých jsem jej pouze zkoušel. Mohu potvrdit, že s Alavisem jsem podzimní práce na zahradě zvládal bez větších obtíží a pobolívání a v odpočínkovém režimu cítím zlepšení.

2017-10-02 11:35:21

S ALAVISEM jsem spokojená, nechytají mě křeče do nohou, i pohybově se cítím lépe. Je to velké balení, takže vydrží na poměrně dlouhou dobu.

2017-10-02 11:16:03

Alavis užíváme již druhou dávku a je to jediný prostředek, který skutečně pomáhá. Manžel a moje spolupracovnice má artrozu III.st. a já revmatoidní artritidu, také svoji dávku dostává náš vlčák - 7 let, který má problémy s klouby.

NAHORU