loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Alavis ALAVIS™ Triple Blend Extra silný 700 g

21.12.2017

S přípravkem Alavis jsem spokojená. Po užívání 21 dní se mi ulevilo. Doporučuji všem.

24.11.2017

Za svoji osobu můžu napsat jen velmi kladný učinek Alavisu na mé klouby, po měsíci užívání už začaly bolesti v kolenech ustupovat, i když jsem před užíváním tohoto přípravku utrácel nemalé peníze za doplňky stravy na klouby. Jsem velmi spokojen a zjistil jsem, že tento přípravek v mém okolí užívá vice lidí, kteří jsou taky s přípravkem ALAVIS Triple Blend Extra silný velmi spokojeni s jeho učínkem.

24.11.2017

Produkt ALAVIS bereme oba s manželem již cca 45 dní a musím sdělit, že máme oba pocit jen té nejlepší účinnosti  na naše klouby i celý organismus. Já osobně jsem měla problém s koleny a stav se mi o hodně zlepšil, ale přiznám se, že je to i v kombinace s ranním lehkým cvičením. Jsem ráda, že jsme si tento produkt zakoupili.

23.11.2017

S účinkem produktu Alavis Triple Blend Extra silný 700g jsem velmi spokojená. Užívám ho již 2 měsíce na velké noční bolesti karpálního tunelu. Již po šesti nedělích nevím, že karpální tunel mám. Různá mazání, lektvary, apod. nezabraly, až Alavis zafungoval správně.

23.11.2017

Preparát Alavis užíváme s manželkou již podruhé. O existenci přípravku jsme se dozvěděli od známého až v loňském roce. Přípravek funguje, manželka měla potíže s kolenními  klouby a zápěstím. Po užití problémy z 90% zmizely. Já mám potíže s kyčelním kloubem a koleny. Mé klouby jsou již značně poničeny, přesto jsem přesvědčen, že devastace kloubů po využívání preparátu ustala, neboť mohu chodit bez berlí.

23.11.2017

Alavis užíváme s manželem. Původně jsme brali vše s úsměvem, že je celé to povídání o výsledcích asi nevěrohodné. Ale během dalších dnů zjišťujeme a musíme přiznat, že Alavis nám pomáhá. Stav se určitě zlepšil. Bolesti kolene zcela nevymizely, ale jsou skutečně menší /od července se léčím po úrazu menisku - každý měsíc odsávání tekutiny a obstřiky, naposledy v půlce října/. Věřím, že úleva bude pokračovat i nadále.

21.11.2017

Úvodem uvádím, že jsem 78-letý stařec a trpím polyartrózou a s její léčbou mám letité zkušenosti. Nemoci však nepodléhám a jsem dosud pohybově i pracovně aktivní. Od Alavisu jsem neočekával zázrak, po referencích mých známých jsem jej pouze zkoušel. Mohu potvrdit, že s Alavisem jsem podzimní práce na zahradě zvládal bez větších obtíží a pobolívání a v odpočínkovém režimu cítím zlepšení.

02.10.2017

S ALAVISEM jsem spokojená, nechytají mě křeče do nohou, i pohybově se cítím lépe. Je to velké balení, takže vydrží na poměrně dlouhou dobu.

02.10.2017

Alavis užíváme již druhou dávku a je to jediný prostředek, který skutečně pomáhá. Manžel a moje spolupracovnice má artrozu III.st. a já revmatoidní artritidu, také svoji dávku dostává náš vlčák - 7 let, který má problémy s klouby.

02.10.2017

Produkt ALAVIS™ Triple Blend Extra silný 700 g užívám, protože dělám již mnoho let atletiku a mé klouby jsou značně opotřebené. Tento produkt vnímám jako velmi účinný. Tento produkt užívá i moje mamka, která jde koncem roku na výměnu kyčelního kloubu. Jí se zmenšily bolesti a cítí i lepší pohyblivost v kyčelním kloubu.

 

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK