loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Alavis ALAVIS™ Triple Blend Extra silný 700 g

2019-03-14 15:34:50

Alavis Triple Blend Extra silný 700 g je nejlepší kloubní výživa na trhu, bez ní bych nemohl zvedat velké váhy. Samozřejmě, když člověk nemá operativní problém. Lepší, než alavis je už jen nadrolon, ale to je anabolická steroidní látka.
Mrzí mě, že alavis vyrobil výživu pro lidi, která je 3x až 4x dražší, než alavis pro koně.

2019-03-14 14:32:51

Pomáhá mi po dvou měsíčním užívání. Pozoruji o 50 % zlepšení.

2019-03-12 14:10:25

Je super, přestaly mě bolet kolena.

2019-03-11 13:33:08

Je mi 70 let a užívám alavis, hlavně proto, že mi chtějí udělat endoprotézu levého kolene, kterou nechci postoupit. Užívala jsem nejdříve alavis pro lidi, tedy slabší a bolest ustoupila úplně a pak jsem si způsobila úraz, spíše podvrknutí toho kolene a nastaly znovu boleti, a proto užívám teď silný od vás, který je levnější než v lékárně, proto jsem ho objednala u vás rozdíl je 300,-kč.  Zdena

2019-03-09 12:33:46

s produktem jsem již dlouhodobě spokojena, díky Alavisu mohu opět aktivně sportovat a běhat dlouhé tratě.

2019-03-09 11:11:24

   Alavis užíváme celá rodina jako prevenci, tj manžel, já a pes. Původně jsem ho koupila pro psa, protože máme štěně boxera a docela rychle vyrostl ve velkého hyperaktivního psa a občas se stávalo, že kulhal. Teď je mu 14 měsíců a je opravdu divoký. Já, jsem měla na pravé ruce nepohyblivý palec a než jsem se dostala na řadu u ortopeda, palec se mi nejen rozhýbal, ale ani nebolel, takže neměl lékař co léčit a napsal mi už jen rehabilitaci. Jitka

2019-03-08 17:35:16

Zatím nemohu říci, asi to pomáhá, snad až po dobrání celého balení, Karel

2019-03-08 16:34:50

Je supr, jsem naprosto spokojen :-) M.H.

2018-07-11 14:24:23

ALAVIS™ Triple Blend Extra silný užívám již několik let a řekl bych, že kloubům pomáhá, mohu zase běhat téměř bez bolesti.

2017-12-21 10:40:48

S přípravkem Alavis jsem spokojená. Po užívání 21 dní se mi ulevilo. Doporučuji všem.

NAHORU