loading

Recenze, diskuze a zkušenosti:
Alavis ALAVIS™ MSM pro koně 600 g

2018-01-18 07:00:58

Zhruba po 2 měsíčním užívání Alavisu MSM jsem velmi spokojen a pociťuji značnou úlevu od bolesti kloubu kolene a ramena.

2017-11-23 11:24:43

Produkt ALAVIS™ MSM pro koně jsem zakoupil pro svého jedenáctiletého kavkazského pasteveckého psa a projevuje se u něj znatelné zlepšení pohybových schopností zadních končetin.

2017-11-23 08:13:54

Koupila jsem ALAVIS™ MSM pro koně 600 g pro mou 13,5letou hladkosrstou foxteriérku. Měla operaci šlachy v koleni a při jejím věku už opravdu chodí jako babička. Přála jsem si hlavně, aby se pohybový aparát dál nezhoršoval a aby neměla bolesti. Zdá se, že tento požadavek Alavis dobře plní. Za mne spokojenost.

2017-10-02 11:16:03

Alavis užíváme již druhou dávku a je to jediný prostředek, který skutečně pomáhá. Manžel a moje spolupracovnice má artrozu III.st. a já revmatoidní artritidu, také svoji dávku dostává náš vlčák - 7 let, který má problémy s klouby.

2017-10-02 11:08:16

Produkt Alavis MSM, jak ostatně z názvu vyplývá, je určen pro koně. Na doporučení známých jsem ho začala užívat já. Zatím asi cca 5 měsíců. K jeho vyzkoušení jsem se rozhodla proto, že mě bolela kolena. Nebylo to zatím dramatické, ale citelné ano. Mohu potvrdit, že za těch zhruba 5 měsíců cítím úlevu a kolena mě nebolí - zatím. Takže mohu říct, že mě pomohl a mohu ho doporučit.

2017-09-11 12:09:25

Alavis užívám i s přítelem a můžu říct že určité zlepšení jsme cítili už během týdne, je to asi jeden z nejučinnějších léků na klouby.

2017-08-28 09:06:31

S Alavisem jsme velice spokojeni.

2017-08-18 13:00:33

K produktu Alavis není co dodat, prostě perfektní.

2017-08-15 10:35:23

S výrobkem Alavis jsem velmi spokojená a byl mi doporučen. Používám Alavis více jak měsíc. Měla jsem velké bolesti kolena a kloubů na ruce, které ustoupily. V používání přípravku budu i nadále pokračovat a všem doporučuji. Žádné dostupné přípravky z lékarny mi nepomohly.

2017-08-04 08:01:47

Alavis pomáhá celé naší rodině. Na záda, na kyčle. Bolesti jsou rychle pryč a ani po měsíční přestávce v užívání Vašeho přípravku se zatím nic z toho nevrátilo. Doporučila jsem ho i všem známým.

NAHORU