loading

Bio Perfect Dish tvar Spaghetti 330g

Značka: Perfect products | Kód: z45668
Perfect products Bio Perfect Dish tvar Spaghetti 330g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Vegan
× Štítek Vegan garantuje složení pouze rostlinného původu.

Všechny veganské produkty

Bez laktózy
× Výrobek neobsahuje mléčný cukr laktózu.

Všechny produkty Bez laktózy

Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Perfect Spaghetti jsou vyrobeny z kořene rostliny Konjak amorphophallus. Tato
kouzelná rostlina je tajemstvím štíhlosti Japonců a dalších asijských národů,
které jí konzumují již po staletí. Účinnou složkou konjaku je rospustná vláknina
Glukomanan, která v těle navozuje pocit sytosti a zpomaluje vstřebávání živin.
Dvojí silou – navozením pocitu sytosti/naplněním žaludku a regulací vyrovnané
hladiny inzulinu prospívají Perfect Spaghetti našemu zdraví.

BIO
nízkokalorická bezlepková příloha/shirataki, tvar spaghetti, vyrobeno z rostliny
konjak < 12kcal na 100g, neobsahuje cukr, tuk, lepek, sóju. Perfect Dish je
vhodný pro zdravý životní styl, vegany, vegetariány, celiaky, diabetiky,
nízkokalorický jídelníček. Dá se připravit na mnoho způsobů, stačí okořenit,
prohřát!

- Perfect Dish obsahuje o 90% méně energie a sacharidů než
těstoviny!
- Perfect Dish je připraven do 5 min!
- 360g, 200g po
odkapání, 2 porce


Složení:  vláknina (z toho 2,8g glukomanan), voda,
emulgátor E526
Obsah: 330g
Vyrobeno v:
Číně

Příprava: vylijte tekutinu a propláchněte proudem horké vody,
prohřejte a přidejte do svého pokrmu,omáčky, salátu, polévky či k masu.



Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota < 12
kcal
Tuky < 0,1 g
Dostupné sacharidy 1,61 g
  z toho cukry 0
g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny < 0,3 g
Sůl 0g
 

Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků
NAHORU