Pak – choi v sezamové krustě


  • 1 balení pak – choi
  • avokádový olej
  • sezamové semínko
  • 2 stroužky česneku
  • 1 polévková lžíce medu
  • citrónová šťáva
  • tamari
  • kousek nastrouhaného zázvoru

Pak – choi rozkrojíme a ponoříme na minutu do vroucí vody, následně ochladíme v misce s ledovou vodou. Mezitím si nachystáme zálivku. Na oleji zpěníme nastrouhaný zázvor, sezam, med, citrónovou šťávu. Tamari i med, můžeme přidat až na úplný konec, abychom zachovali všechny cenné látky. Výsledná zálivka by měla být hutná. Pak – choi položíme na gril a jemně jej ugrilujeme, poté zakápneme zálivkou. Servírujeme jako chutnou přílohu k masu, vejcím, případně s quinou, kterou jsme pouze lehce osolili, aby vynikla chuť pak - choi.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace