loading

Mouka rýžová výběrová 400g

Značka: EXTRUDO | Kód: z51949
EXTRUDO Mouka rýžová výběrová 400g
Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

{{ vivalang.productIsNotAvailableWatch }}
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} {{ vivalang.youSave }} {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} / {{ vivalang.currencySlashPiece }} {{ vivalang.minimumQuantityToOrder }} {{product.minQuantity}} {{ vivalang.cartAmountUnit }}
{{ product.price }} / ks
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 29 Kč. Blesková doba dodání
    ×

    Nejlevnější dopravné
    Dopravné už není překážkou! U nás je totiž dopravné již od 29 Kč.

    7 způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu nebo do výdejního automatu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

    Více informací
  • Lhůta na vrácení 6 měsíců
    × Lhůta na vrácení 6 měsíců

    6 měsíců na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 6 měsíců od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Popis:

Mouku lze použít na zahuštění i pečení, do palačinek, muffinů, sladkých
sušenek apod.

Obsah:
400g
Země původu: Česká republika




Výživové údaje na 100g:
Energie 1464 kJ / 351kcal
Tuky
0g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 74g
 z toho
cukry 0 g
Bílkoviny 9g
Vláknina 1 g 
Sůl
0g

Mouku lze použít na zahuštění i pečení, do palačinek, muffinů, sladkých
sušenek apod.

Obsah:
400g
Země původu: Česká republika





Výživové údaje na 100g:
Energie 1464 kJ / 351kcal
Tuky
0g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 74g
 z toho
cukry 0 g
Bílkoviny 9g
Vláknina 1 g 
Sůl
0g

Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků

Recenze


100%
Hodnocení
100%

18.09.2018
Nevím
Pro: Přidávám ji společně s kukuřičnou do chleba. V tomto těstě se s ní pracuje lépe než s hladkou
NAHORU