Malinový nepečený dort
korpus
100 g kešu
100 g lískových ořechů
50 g kakaových bobů
250 g datlí
2 pl kokosového oleje
2 pl vody
krém
400 ml kokosového mléka v plechovce
1 vanilkový pudink
200 g malin
5 pl agáve sirupu
5 pl kokosového oleje
+čerstvé ovoce, máta, kakaové boby, pukance na ozdobení
Kešu, lískové ořechy a kakaové boby rozmixujeme. Přidáme datle, kokosový olej a vodu. Mixujeme na tuhou, lepivou hmotu. Můžeme dát do lednice a mezitím si připravíme krém. Kokosové mléko z plechovky dáme do hrnce a zahřejeme. Nasypeme pudinkový prášek a promícháme, přidáme i agáve sirup, kokosový olej a maliny. Mícháme do zhoustnutí a pro jemnější konzistenci můžeme rozmixovat. Dáme do lednice alespoň na 3 hodiny. Ozdobíme čerstvým ovoce, mátou, pukanci a kakaovými boby.
Dobrou chuť!
Maruška Veg.