loading

Bio Kopr 15g

Značka: Sonnentor | Kód: z43315
Sonnentor Bio Kopr 15g
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} ušetříte {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} {{ vivalang.currencySlashPiece }}
{{ product.price }}
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 29 Kč. Blesková doba dodání
    ×

    Nejlevnější dopravné
    Dopravné už není překážkou! U nás je totiž dopravné již od 29 Kč.

    způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu nebo do výdejního automatu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

  • Lhůta na vrácení 1 rok
    × Lhůta na vrácení 1 rok

    1 rok na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 1 roku od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Popis:

Proti koprovým okurkům nebo letnímu okurkovému jogurtu s koprem se nedá
nic namítat, přesto toto koření omezit pouze na přípravu tohoto, by bylo
plýtvání. Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety
s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí. Čisté, vonící,
citronové aroma kopru se výborně hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a
červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr,
aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož
charakter určuje nať a semínka kopru. V Rakousku zná téměř každý tradiční
koprové fazole s hovězím masem. 

Složení: Kopr bio

Obsah: 15 g

Tip: díky jeho citlivému aroma, se
doporučuje přidat nať teprve ke konci vaření.

Produkt je také v sekcích

- Koření - Části těla - Zdravá výživa - Problematiky - Ochucovadla
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Poraďte se!

Další produkty od značky Sonnentor

Prohlíželi jste tyto produkty

NAHORU
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK