Koláč s cuketou
KEŠU SÝR
100 g kešu
100 g tofu natural
šťáva z ½ limetky
2 pl lahůdkového droždí
1 čl lahůdkové papriky
2 MENŠÍ CUKETY
TĚSTO
250 g hladké mouky
85 ml kokosového oleje
100 ml vody
sůl
Alespoň na 4 hodiny si namočíme kešu ořechy. Poté je rozmixujeme společně s tofu, šťávou z limetky, lahůdkovým droždím a paprikou. Cuketu si nakrájíme na kolečka, osolíme a po pár minutách vysušíme utěrkou. Připravíme si těsto - smícháme mouku, olej, vodu a jemně osolíme. Vypracujeme nelepivé těsto. Koláčovou formu si vymažeme olejem, rozprostřeme těsto, potřeme kešu sýrem a naskládáme na něj cuketu. Můžeme potřít olejem a pečeme na 180 °C cca 30 minut. Rozkrojíme až po vychladnutí.
Dobrou chuť!
Maruška Veg.
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty