Koláč s cuketou

KEŠU SÝR

100 g kešu
100 g tofu natural
šťáva z ½ limetky
2 pl lahůdkového droždí
1 čl lahůdkové papriky

2 MENŠÍ CUKETY

TĚSTO

250 g hladké mouky
85 ml kokosového oleje
100 ml vody
sůl

Alespoň na 4 hodiny si namočíme kešu ořechy. Poté je rozmixujeme společně s tofu, šťávou z limetky, lahůdkovým droždím a paprikou. Cuketu si nakrájíme na kolečka, osolíme a po pár minutách vysušíme utěrkou. Připravíme si těsto - smícháme mouku, olej, vodu a jemně osolíme. Vypracujeme nelepivé těsto. Koláčovou formu si vymažeme olejem, rozprostřeme těsto, potřeme kešu sýrem a naskládáme na něj cuketu. Můžeme potřít olejem a pečeme na 180 °C cca 30 minut. Rozkrojíme až po vychladnutí.



Dobrou chuť!

Maruška Veg.

 

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace