Kešu sýr

2 ks
200 g kešu ořechů
30 g lahůdkového droždí
½ stroužku česneku
šťáva z jedné limetky/citrónu
špetka soli
300 ml vody
2 čl agáve sirupu
4 g agaru

Kešu ořechy namočíme na 3 h do vody. Rozmixujeme s lahůdkovým droždím, česnekem, šťávou z jedné limety, špetkou soli a 150 ml vody. Ve zbylých 150 ml vody a agáve sirupu rozpustíme agar a 2 minuty povaříme. Vmícháme kešu směs a promícháme. Nalijeme do mističek, vyložených pečicím papírem, a necháme alespoň 2 hodiny ztuhnout v lednici.



Dobrou chuť!

Maruška Veg.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace