Kakaové máslo - BIO/RAW. Je známo, že kakao je jedním z nejbohatších
přírodních antioxidantů. Máslo je vyrobeno metodou (RAW), která nepřesáhla
teplotní hranicí 45 °C. Tímto se zaručilo, že zůstanou zachovány veškeré
prospěšné enzymy. Pečlivým lisováním bobů za studena vznikl tento unikátní
přírodní tuk krémové barvy, který si Vás získá svou skvělou chutí a jemným
aroma. Mimo jiné obsahuje kakaové máslo vysoké množství hořčíku, manganu, zinku,
měďi, železa i omega-6. Kakaové máslo má ojedinělou vlastnost, a to takovou, že
napomáhá vyniknout při přípravě pokrmů jejich chuť. Oproti jiným tukům má až o
polovinu méně tuků a je téměř bez cholesterolu. Vyzkoušejte s jeho pomocí
připravit maso, ryby a zeleninu.
Složení: 100% čisté kakaové máslo za studena
lisované
Obsah: 100 ml
-