Jarní koláč

Koláč o průměru 25 cm

Těsto
300 g hladké mouky
1 pl kypřicího prášku
1 čl soli
2 pl jablečného octa
150 ml kokosového oleje
60 ml sójového nápoje

Náplň
300 g silken tofu
2 pl lahůdkového droždí
sůl pepř, citrónová šťáva
150 g hrášku
5 ředkviček

Všechny suroviny na těsto smícháme a vypracujeme v jednotné těsto. To vyválíme a přemístíme do koláčové formy. Ořízneme dokola, dno propícháme vidličkou a dáme na 10 minut péct na 200 °C.

Mezitím rozmixujeme tofu s lahůdkovým droždím, solí, pepřem a citronovou šťávou. Také nakrájíme ředkvičky a rozmrazíme či vyloupeme hrášek.

Na korpus naneseme náplň, zeleninu a dáme péct na dalších 20 minut.

Dobrou chuť!

Maruška Veg.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace